ΕΛΛΑΔΑ

«Βιασμός κατά συρροή»: Πόσα χρόνια θα “φάει” ο Λιγνάδης εάν κριθεί ένοχος

Για τις ποινές τις οποίες αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Λιγνάδης, εφόσον κριθεί ένοχος για τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται, μίλησε στο MEGA ο ποινικολόγος, Γιάννης Βλάχος.

Όπως είπε, ο βιασμός κατά συρροή είναι κακούργημα και η ποινή μπορεί να φτάσει μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη για κάθε πράξη.

Παράλληλα, όπως είπε, στο πλαίσιο της κακουργηματικής πράξης κυμαίνεται από πέντε έως δέκα χρόνια φυλάκιση.

Παράλληλα, ο ίδιος είπε πως αυτή τη στιγμή στοιχειοθετούνται κι άλλα αδικήματα, τα οποία μπορεί να ανεβάσουν την τελική ποινή φυλάκισης, εφόσον πάντα κριθεί ένοχος από τη Δικαιοσύνη.

Γιατί κατηγορείται, τι λέει ο δικηγόρος του

Ο Δημήτρης Λιγνάδη, ο οποίος πλέον κατηγορείται για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή. Σε βάρος του σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πλήθος καταθέσεων οι οποίες είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικές και «δένουν» το συγκεκριμένο αδίκημα που είναι σε βαθμό κακουργήματος. Πλέον, η δικογραφία διαβιβάζεται σε ανακριτή για τα περαιτέρω.

«Αρνείται όλες τις κατηγορίες» λέει ο δικηγόρος του

Λίγο μετά τη σύλληψη του κ. Λιγνάδη, ο δικηγόρος του Νίκος Γεωργουλέας τόνισε σε δημοσιογράφους ότι «αρνείται όλες τις κατηγορίες». Όπως είπε, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης «θα προσαχθεί ενώπιον της κυρίας ανακρίτριας».

«Ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας άνθρωπος έντιμος, ειλικρινής… Ήρθε εδώ, αμέσως προσήλθε… Εδώ η συμπεριφορά ήταν άριστη. Όλα αυτά που ακούγονται τα αρνείται»,
ανέφερε.

«Θέσαμε εαυτόν στη διάθεση των αρχών», τόνισε ο Νίκος Γεωργουλέας, σημειώνοντας ότι νωρίτερα πήγε με τον εντολέα του στη ΓΑΔΑ και όταν τους ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχε ένταλμα, αποχώρησαν.

«Όταν εκδόθηκε το ένταλμα παρουσιαστήκαμε αμέσως», ανέφερε, προσθέτοντας ότι «εξ αρχής έχει δηλώσει σε όλη αυτή την ιστορία ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα, ούτε να κρυφτεί ούτε να διαφύγει».

«Θα λάβουμε την δικογραφία, θα τη μελετήσουμε και τα υπόλοιπα με την απολογία» υπογράμμισε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact