ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο – ντοκουμέντο απο το τρομακτικό ατύχημα στο Allou Fun Park

Όπως έγινε γνωστό, ο φορέας πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) μετά από έλεγχο που διενέργησε, δεν διαπίστωσε κάποια δυσλειτουργία στο παιχνίδια του Allou Fun Park

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το ατύχημα στο Allou Fun Park, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα παιδιά, δύο εκ των οποίων σοβαρά.

Ο ένας εκ των τραυματισμένων νεαρών που βρέθηκε στη βάρκα η οποία – όπως κατήγγειλε εκτροχιάστηκε από τις ράγες – επιμένει ότι κανένα από τα παιδιά δεν ήταν όρθιο.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των νεαρών που επέβαιναν στη μοιραία διαδρομή η βάρκα δεν φρενάρισε καθώς στο σημείο στο οποίο σταματά δεν υπήρχε επαρκές νερό με αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί.

Η εταιρεία ωστόσο δίνει τη δική της εκδοχή για το συμβάν, καθώς μέσω ανακοινώσεων απαντά πως ουδέποτε υπήρξε εκτροχιασμός, ότι η στάθμη του νερού ήταν επαρκής ενώ – όπως αναφέρει – τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Την ίδια στιγμή, η νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Allou Fun Park για το ατύχημα που έγινε, το βράδυ της Τρίτης, σε ένα από τα παιχνίδια του λούνα παρκ υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «η βάρκα που αποτυπώνεται στην φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα ενημέρωσης δεν είναι η βάρκα που επέβαιναν οι επισκέπτες, αλλά μια εφεδρική βάρκα που βρίσκεται σταθερά στο σημείο.

» Το πάρκο ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση της υγείας των παιδιών και βρίσκεται κοντά στις οικογένειες τους. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση».

Τι λέει η TÜV Hellas για το ατύχημα

Όπως έγινε γνωστό, ο φορέας πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) μετά από έλεγχο που διενέργησε, δεν διαπίστωσε κάποια δυσλειτουργία στο παιχνίδια του Allou Fun Park που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα .

Σε ανακοίνωσή του, ο φορέας τονίζει ότι , με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης της ιδιοκτήτριας εταιρείας, επιθεωρητές μετέβησαν στο χώρο του παιχνιδιού για να ελέγξουν την κατάστασή του και την ομαλή λειτουργία των τεχνικών διατάξεων ασφαλείας, όπου και δεν διαπιστώθηκε δυσλειτουργία τους. «Ο φορέας μας επιθεωρεί περιοδικά (ετησίως) τα παιχνίδια/εγκαταστάσεις του πάρκου και εκδίδει εκθέσεις επιθεώρησης.

Έτσι, και για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο 2021 και με επανέλεγχο τον Ιούνιο του 2022, εκδόθηκαν οι σχετικές εκθέσεις επιθεώρησης και επιβεβαιώθηκε η καλή του κατάσταση και η ασφαλής λειτουργία του» αναφέρεται από την TÜV.

Ντοκουμέντα

Εν τω μεταξύ, στο οπτικοακουστικό υλικό που δημοσίευσε χθες, το MEGA και η εκπομπή «Live News» διακρίνονται κάποια από τα παιδιά να κείτονται στο έδαφος, με τους επισκέπτες στο λούνα παρκ να παρακολουθούν έντρομοι και να σπεύδουν για τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα, μια εξ αυτών ακούγεται να φωνάζει κατ’ επανάληψη, «τα παιδιά, τα παιδιά».

Σημειώνεται πως μία 21χρονη κοπέλα φέρει κακώσεις στον θώρακα και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ, ενώ ένας 24χρονος νοσηλεύεται με κακώσεις στη σπλήνα. Παράλληλα, μία 24χρονη έχει υποστεί διάσειση και θα παραμείνει για νοσηλεία στη νευροχειρουργική κλινική, ενώ ο τέταρτος τραυματίας φέρει θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και έχει κάνει ράμματα.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact