ΚΟΣΜΟΣ

Βοήθεια είπαμε; Πάνω από 100 εκατ. σε τόκους έχει εισπράξει η Αυστρία

Περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ σε τόκους από δάνειο που εντάσσεται στο πακέτο βοήθειας της Ελλάδας έχει εισπράξει η Αυστρία, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε υπουργείο Οικονομικών της χώρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του αυστριακού υπουργείου Οικονομικών, φαίνεται ότι η Βιέννη, μέχρι τις 31.12.2014, έχει εισπράξει το ποσό των 101,73 εκατομμυρίων ευρώ για την ως τώρα συμμετοχή στα δάνεια προς την Ελλάδα, με 1,56 δισεκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, το υπουργείο Οικονομικών της Αυστρίας, σημειώνει ότι η Ελλάδα έχει επίσης καταβάλει κανονικά και τους τόκους του πρώτου τριμήνου του 2015.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2020 η Αθήνα θα αρχίσει να επιστρέφει και τα κεφάλαια των δανείων, ενώ στο πλαίσιο του EFSF η Βιέννη έχει αναλάβει εγγυήσεις απέναντι στην Ελλάδα συνολικού ύψους 4,3 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact