ΕΛΛΑΔΑ

«Βοήθεια, καίγομαι» φώναζε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έχασε τη ζωή του | Photos

«Βοήθεια, καίγομαι» φώναζε ο άτυχος ηλικιωμένος που είχε βγει στο μπαλκόνι για να σωθεί. Εκεί τον βρήκαν νεκρό οι πυροσβέστες όταν κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα καθώς η πόρτα του ήταν κλειδωμένη.

«Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι γιατί η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ήταν αργά όταν έσπασαν την πόρτα οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες» δήλωσε ένοικος της πολυκατοικίας στο protothema.gr.

Κατά πληροφορίες ο άτυχος άνδρας έπασχε από άνοια ενώ στον πρώτο όροφο του κτηρίου έμενε ο γιος του ο οποίος, όμως, απουσίαζε και γι΄ αυτό δεν κατέστη δυνατό έγκαιρα να ανοίξουν την πόρτα του διαμερίσματος. 

Οι εικόνες από την είσοδο του διαμερίσματος δείχνουν το μέγεθος και την ένταση της φωτιάς, που χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των πυροσβεστών δεν εξαπλώθηκε και στα υπόλοιπα διαμερίσματα του πολυόφορου κτηρίου.

Πρωτο Θεμα

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact