ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε ο 15χρονος Αλέξης -Είχε εξαφανιστεί το πρωί από το σπίτι του στη Γλυφάδα

Σώος και αβλαβής βρέθηκε ο 15χρονος Αλέξης Σακελλίων, που είχε εξαφανιστεί νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία από την πρώτη στιγμή προχώρησε σε μία τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό του νεαρού, ο 15χρονος ξεκίνησε το πρωί από το σπίτι του για να πάει φροντιστήριο και στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του.

Τελικά το μεσημέρι, αστυνομικοί τον βρήκαν έξω από το φροντιστήριό του, όταν επέστρεψε εκεί για να πάρει το ποδήλατό του. Όπως έγινε γνωστό, το παιδί βρισκόταν στη Γλυφάδα. Ο νεαρός μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ για να δει ψυχολόγο ανηλίκων πριν επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο 15χρονος είχε αφήσει ένα σημείωμα στους γονείς του, όπου ανέφερε, αναφέρουν πληροφορίες, ότι αντιμετώπιζε προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα. Πήρε το ποδήλατό και έφτασε στο φροντιστήριο, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ στο μάθημα. Άφησε το ποδήλατο απέξω και εξαφανίστηκε. Φαίνεται όμως ότι η εξαφάνιση του Αλέξη ήταν μια κραυγή αγωνίας και πως ο 15χρονος θέλησε να «ταρακουνήσει» τους γονείς του.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact