ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Βρεττός – Αραβανή: Ξανά μαζί ή μόνο φήμες;

Φήμες θέλουν την Αραβανή, αν και κυκλοφορεί μόνη της τα βράδια, να έχει γυρίσει στην αγκαλιά του τραγουδιστή

Τι κι αν οι φήμες τη θέλουν να έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του Ηλία Βρεττού; Η Ευαγγελία Αραβανή συνεχίζει να κυκλοφορεί μόνη της τα βράδια.

Η όμορφη παρουσιάστρια, που είδε πέρυσι τις τηλεοπτικές μετοχές της να απογειώνονται λόγω του «X-Factor», διασκέδασε με φίλες της στο κέντρο Fantasia το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Ντυμένη στα μαύρα, με μια αποκαλυπτική jumpsuit, η Ευαγγελία πέρασε την είσοδο του μαγαζιού λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Εμφανώς ευδιάθετη, δεν σταμάτησε λεπτό να σιγοτραγουδά τις επιτυχίες του πρωταγωνιστή του σχήματος Κωνσταντίνου Αργυρού, με τον οποίο τη συνδέει πολύχρονη σχέση φιλίας, αφού είναι και πατριωτάκια, από τη Λευκάδα.

Οι φήμες ότι η Ευαγγελία και ο Ηλίας Βρεττός επανασυνδέθηκαν κυκλοφόρησαν πριν από καμιά δεκαριά μέρες, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί ούτε και διαψευστεί, αφού και οι δύο πλευρές αποφεύγουν να κάνουν σχόλια για τα προσωπικά τους.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact