ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαιρετίζει το ΥΠΕΞ τη συμφωνία για κυβέρνηση στη Λιβύη

Για ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη κάνει λόγο το υπουργείο

Την πολιτική συμφωνία για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας στη Λιβύη, την οποία ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες από το Μαρόκο, ο ειδικός εκπρόσωπος του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μπερναρντίνο Λεόν, χαιρετίζει το υπουργείο Εξωτερικών.

Σε σχετική ανακοίνωση το ΥΠΕΞ χαρακτηρίζει ιδιαίτερα σημαντική και θετική εξέλιξη, την ευόδωση των πολύμηνων προσπαθειών για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων της Λιβύης και σημειώνει πως δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την περαιτέρω εμπέδωση της σταθερότητας και της ειρήνης στη χώρα και την ευρύτερη περιοχή.

Τώρα, τονίζει, ο ίδιος ο λιβυκός λαός θα πρέπει να ενθαρρύνει και να ενισχύσει το πνεύμα συνεργασίας και υπευθυνότητας που επεδείχθη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας, προκειμένου πάνω σε αυτό να οικοδομηθεί μια νέα περίοδος συμφιλίωσης, σταθερότητας και ευημερίας.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact