ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Έχουμε μία κυβερνητική πλειοψηφία η οποία είναι παντός καιρού και πάσης ιδεολογίας

«Έχουν ξεπεράσει κάθε φαντασία»

Στις τοποθετήσεις  που έγιναν κατά την διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή  για το νέο φορολογικό πακέτο αναφέρθηκε ο  αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής  Χατζηδάκης. Μιλώντας στον Real  Fm σχολίασε:

«Έχουμε μία κυβερνητική πλειοψηφία η οποία είναι παντός καιρού και πάσης ιδεολογίας, ικανή να υποστηρίξει τα πάντα και τα αντίθετά τους. Έχουν ξεπεράσει κάθε φαντασία».

Και πρόσθεσε: «Έμεινα έκπληκτος όχι μόνο με τις νέες τοποθετήσεις τους για τα κόκκινα δάνεια, διότι αυτό έγινε σε μία εξελικτική διαδικασία, αλλά κυρίως με τις τοποθετήσεις τους στα θέματα του υπερταμείου. Θυμόμαστε τον πρωθυπουργό μετά την ψήφιση του μνημονίου τον περασμένο Σεπτέμβριο να λέει στη Θεσσαλονίκη ότι πρέπει να ψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι η ΝΔ για να έχουμε ένα ταμείο το οποίο δεν θα δώσει 19 περιουσιακά στοιχεία του ΤΑΙΠΕΔ αλλά μόνο 9 και για να έχουμε ένα ταμείο διαρκείας 30 χρόνων. Μετά από αυτό δίνεται στο ταμείο σχεδόν όλη η δημόσια περιουσία για 99 χρόνια και χωρίς έλεγχο της Βουλής και παρ’ όλα αυτά ο πρωθυπουργός έχει το θράσος να κάνει και τον εισαγγελέα στη συζήτηση στη Βουλή. Αυτό δεν το έχω ξαναζήσει και ούτε φανταζόμουν ότι θα το ζούσα ποτέ».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact