ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Η σύγχυση της κυβέρνησης δεν κρύβεται

«Δεν ξέρω αν αυτή η στροφή προς τον ΟΟΣΑ θα αρκέσει για συμφωνία στις Βρυξέλλες. Ξέρω όμως δύο πράγματα: πρώτον, ότι η σύγχυση της κυβέρνησης δεν κρύβεται με τίποτα και, δεύτερον, ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης με αφορμή τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία.

Ειδικότερα, ο πρώην υπουργός, βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μπράβο στον κ. Τσίπρα για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον ΟΟΣΑ! Το “φύλλο συκής” γι’ αυτήν τη στροφή ήταν η αποσύνδεση του ΟΟΣΑ από την εργαλειοθήκη και η βάπτισή του στην “κολυμβήθρα του Σιλωάμ” της Αριστεράς.

Ωστόσο, τα στοιχεία είναι “ξεροκέφαλα”:

1. Η εργαλειοθήκη ήταν του ΟΟΣΑ με ημερομηνία παρουσίασης 27.11.2013 και υπογραφή του ίδιου του κ. Gurria (σελ 3 της μελέτης).

2. Αν ο ΟΟΣΑ μέχρι τώρα υπηρετούσε εγχώρια επιχειρηματικά συμφέροντα, όπως ισχυριζόταν ο ΣΥΡΙΖΑ, πώς η κυβέρνηση ζητεί τη συνεργασία ενός τέτοιου οργανισμού;

3. Στην μόλις προχθεσινή έκθεση Going for Growth-Greece 2015, ο ΟΟΣΑ χαιρετίζει τις αλλαγές που προωθήθηκαν με την εργαλειοθήκη και ζητά άλλες προς την ίδια κατεύθυνση! Τέτοιου είδους μεταρρυθμίσεις θα προωθήσει η κυβέρνηση;».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact