ΚΟΣΜΟΣ

Χειρόγραφο μυστήριο στο κρησφύγετο του μακελάρη

Σε ότι αφορά τα χαρτονομίσματα που βρέθηκαν στο σπίτι, σύμφωνα με τις φωτογραφίες των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων, ήταν διπλωμένα και αρκετά χρησιμοποιημένα με πολλά από αυτά να προέρχονται από την Ινδονησία.

Η αστυνομία δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση σχετικώς με το σημείωμα αλλά και άλλα χειρόγραφα που βρέθηκαν στο σπίτι ή για τα χαρτονομίσματα. Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι ο Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ έχει λάβει πολύ καλή εκπαίδευση και μιλάει τέσσερις γλώσσες. Το σπίτι του φίλου του όπου κρυβόταν με τον γιο του είναι σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από το κλαμπ Ρέινα όπου έγινε η σφαγή το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς.


Μαζί του συνελήφθησαν τρεις γυναίκες και ο Ιρακινός φίλος του, με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι οι γυναίκες ήταν από τη Σομαλία, τη Σενεγάλη και την Αίγυπτο.

Κατά πληροφορίες του πρακτορείου Αναντολού, τις τρεις γυναίκες τις χρησιμοποιούσε ο Ουζμπέκος τρομοκράτης προκειμένου να τον προμηθεύουν τα απαραίτητα αλλά και να μην τραβάνε την προσοχή όλο το προηγούμενο διάστημα.

Το διαμέρισμα που κρυβόταν ο Μασαρίποφ όλο αυτό το διάστημα, είναι πολυτελές και είχε νοικιαστεί από τους συνεργούς του που τον έκρυβαν εδώ και σύντομο χρονικό διάστημα, όπως αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ. Μάλιστα ο δράστης επιχείρησε να κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι, όταν εισέβαλαν στο χώρο οι αστυνομικοί.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει εδώ και 4-5 ημέρες τον Ουζμπέκο αλλά πραγματοποίησαν την επιχείρηση τη Δευτέρα αφού πρώτα είχαν χαρτογραφήσει τις κινήσεις του αλλά και το ποιοι βρίσκονταν μαζί του.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact