ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε δραπέτη

Το γνώριμο δρόμο της κράτησης βίωσε για δεύτερη φορά ένας 48χρονος αλλοδαπός. Ο Αλβανός συνελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο εντάλματα σύλληψης και ένα βούλευμα για βιασμό.

Ο 48χρονος, το μεσημέρι της Δευτέρας, αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο στην Κρυσταλλοπηγή, τράπηκε σε φυγή προκειμένου να τον αποφύγει και αποπειράθηκε να διαφύγει από την χώρα. Ακολούθως, ξεκίνησε καταδίωξη και παρά την σθεναρή αντίσταση που πρόβαλε, συνελήφθη.

Όπως προέκυψε, ο αλλοδαπός είχε δραπετεύσει το 1997 από το Αστυνομικό Τμήμα Άνω Πατησίων όπου κρατούνταν, καθώς και ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο Εντάλματα Σύλληψης του 24ου Ανακριτή Τακτικών Τμημάτων Πλημμελειοδικών Αθηνών και ένα Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για βιασμό.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact