ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ξένια Καλογεροπούλου: Για ποια τραγουδίστρια την εγκατέλειψε ο Γιάννης Φέρτης;

Η Ξένια Καλογεροπούλου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της μέσα από το βιβλίο της «Γράμμα στον Κωστή». Ανάμεσα στα άλλα αναφέρεται και στο γάμο της με τον Γιάννη Φέρτη και στον επίπονο χωρισμό της, ο οποίος την εγκατέλειψε για την Τάνια Τσανακλίδου.

«Είκοσι δυο ημέρες δεν μπορούσα να καταπιώ, δυσκολευόμουν και να ανασάνω. Την εικοστή δεύτερη μέρα ο Γιάννης ξαναγύρισε σπίτι, λέγοντας ξερά και μελαγχολικά ότι είχε κάνει την επιλογή του. “Δεν θέλω να σε χάσω” μου είπε . Ο Γιάννης ήταν πάλι μαζί μου, αλλά τίποτα δεν ήταν όπως πριν», γράφει η ηθοποιός.

Οι δυο τους έκαναν προσπάθειες να τα ξαναβρούν, αλλά τελικά το γυαλί είχε ραγίσει. «Μια μέρα ο Γιάννης μού είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: “Ξένια μου, σε βρίσκω πάντα όμορφη και αξιαγάπητη. Ενα είναι που μου λείπει, εκείνο το χτυποκάρδι της αρχής, όπως στα πρωτογνωρίσματα”», συνεχίζει η ηθοποιός.

Τέλος, αναφέρει πως μετά την επανασύνδεσή τους σε μια γωνιά του σπιτιού τους, ο Γιάννης Φέρτης είχε κρατήσει διάφορα ενθύμια της τραγουδίστριας.

peoplegreece

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact