ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξέσπασε καβγάς για το κανάλι της Βουλής

Οξεία επίθεση του συμβούλου προγράμματος προς τον γ.γ. της Βουλής

Με πολυσέλιδη ανοιχτή επιστολή του, ο σύμβουλος προγράμματος και αναπληρωτής συντονισμού του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής, Αριστείδης Φατούρος, εξαπολύει πυρά κατά του γενικού γραμματέα της Βουλής, Γιώργο Θαλάσση. Ο κ. Φατούρος χαρακτηρίζει την επιστολή που του είχε αποστείλει ο κ. Θαλάσσης «θλιβερό λίβελο που στοιχειοθετείται», όπως υποστηρίζει, «σχεδόν αποκλειστικά με αλλοιωμένα θραύσματα ιδιωτικών μας συνομιλιών εξ’ ορισμού αναπόδεικτα που δεν αρμόζουν σε Γενικό Γραμματέα της Βουλής».

Κάνοντας λόγο για μείζον ολίσθημα του κ. Θαλάσση και ανενδοίαστη παραποίηση και διαστρέβλωση των λεγομένων του με προφανή στόχο τη συκοφάντησή του και την υπονόμευση της αξιοπιστίας του, ο κ. Φατούρος σημειώνει:

«Φαίνεται πως για εσάς ο σκοπός αγιάζει τα μέσα κ. Γυμνασιάρχα. Τα συχαρίκια λοιπόν… με το ασπόνδυλο κείμενό σας επιχειρείτε δίκην προθέσεων… Πρόκειται για το αλφάβητο του κιτρινισμού και της λασπολογίας… Δεν θα αποφύγω να απαντήσω σε όσα ανυπόστατα μου αποδίδετε. Στο τέλος η πολεμική σας θα έχει καταρρεύσει και γελοιοποιηθεί ενώ η καταγγελία μου για θεσμική εκτροπή στο κανάλι της Βουλής επί προεδρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου θα έχει ενισχυθεί και τεκμηριωθεί».

Σημειώνεται ότι στην επιστολή του, ο κ. Θαλάσσης κατηγορεί τον κ. Φατούρο ότι με τη δυσαρέσκεια που εξέφρασε στην πραγματικότητα ήθελε να στοχοποιήσει την πρόεδρο της Βουλής ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα προκαλέσει πολύ μεγαλύτερη δημοσιότητα και θα μπορέσει να γίνει ήρωας έστω και για μια ώρα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Στην ουσία, όταν κατηγορείτε την Πρόεδρο για επιλογή ακατάλληλων προσώπων σε νευραλγικές θέσεις, αναφέρεστε σε εμένα δεδομένου ότι δεν έχει διοριστεί κάποιο άλλο πρόσωπο σε άλλη θέση», υπογραμμίζει ο κ. Θαλάσσης.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact