ΚΟΣΜΟΣ

Χολή Βερολίνου: Δεν κινείται τίποτα – Φταίει ο Βαρουφάκης

Δηλητήριο στάζουν από το Βερολίνο για την Ελλάδα και κυρίως τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Οπως μετέδωσε το Mega, Γερμανός αξιωματούχος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει πρόοδος στις συνομιλίες επιρρίπτοντας ευθύνες στον Γιάνη Βαρουφάκη.

«Είμαστε απαισιόδοξοι γιατί δεν κινείται τίποτα. Κάθε τρεις ημέρες ο Βαρουφάκης παρουσιάζει νέες ιδέες» σχολίασε ο εν λόγω αξιωματούχος για να προσθέσει «Η χρεοκοπία είναι στο χέρι της Ελλάδας εμείς δεν εκβιαζόμαστε».

Σημείωσε, ακόμη, ότι η Κομισιόν δεν παίζει τον κεντρικό ρόλο στις διαπραγματεύσει σημειώνοντας ότι το Eurogroup θα είναι εκείνο που θα λάβει τις αποφάσεις.

Σημειωτέον ότι και το μεσημέρι Γερμανοί αξιωματούχοι σχολίαζαν με πολύ σκληρό τρόπο τα όσα δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης περί καταγραφής του Eurogroup της Ρίγα.

«Πλέον υπάρχει απόλυτη ρήξη εμπιστοσύνης. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στη Γερμανία θα του είχε ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη» σημείωσε χαρακτηριστικά ένας αξιωματούχος.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact