ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς κυλικείο ένα στα πέντε σχολεία -Αυξήθηκαν τα λουκέτα

«Αργοπεθαίνουν» τα κυλικεία σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία, σύμφωνα με την πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων,Φραντζέσκα Τατούλη καθώς ένα στα πέντε σχολεία λειτουργούν χωρίς κυλικεία.

Πολλοί είναι μάλιστα αυτοί που κλείνουν τα καταστήματά τους, καθώς αδυνατούν να αποπληρώσουν τις οφειλές τους στους προμηθευτές.

Η κα. Τατούλη τόνισε στον ΑΘΗΝΑ 9.84 ότι πολλά κυλικεία είναι μισθωμένα από χρόνια και με συμβόλαια που αντανακλούσαν άλλες εποχές, με αποτέλεσμα να παραμένουν τα ενοίκια πολλών ταχυτήτων πράγμα που υπονομεύει τη βιωσιμότητά μας.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων, η μέση δαπάνη του κάθε μαθητή έχει μειωθεί  από τα 3,5 ευρώ, το 2009, στο 1,7-2.0 ευρώ, το 2014 και όπως φαίνεται, η πτώση θα έχει και συνέχεια.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact