ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χουντής: Τα τελεσίγραφα δεν υπάρχουν πια

«Ελπίζω να τα καταφέρουμε μέχρι τη Δευτέρα (σ.σ στο Eurogroup), αλλά νομίζω πως υπάρχει χρόνος ακόμη, αυτό είναι το πνεύμα», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Νίκος Χουντής, μιλώντας σήμερα στον Σκάι.

Πρόσθεσε πως στόχος της κυβέρνησης είναι μια γέφυρα μεταξύ της αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης και ενός μεταβατικού προγράμματος που θα βοηθάει κάτι τέτοιο, και δεν θα το δυσκολεύει.

Διευκρίνισε ότι η συμφωνία στοχεύει να γεφυρώσει και να συνδέσει την διαπραγμάτευση με το θέμα του χρέους.

Ο κ. Χουντής ανέφερε ακόμη πως «τα τελεσίγραφα δεν υπάρχουν πια», ενώ σημείωσε «πως οι αρχηγοί των κρατών -μελών είχαν πληροφορηθεί τις θέσεις της κυβέρνησης, και περίμεναν να τις ακούσουν από πρώτο χέρι».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact