ΕΛΛΑΔΑ

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με… λογαριασμούς στην Πρέβεζα [εικόνες]

Ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στόλισαν πολίτες στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας με πρόθεση να περάσουν ένα διαφορετικό μήνυμα εν όψει των Χριστουγέννων.

Με φάτνη την Βουλή, στολίδια λογαριασμούς της ΔΕΗ και της ΔΕΥΑΠ και Άγιο Βασίλη έναν ληστή που στο σάκο του κουβαλάει έναν αλγόριθμο, οι Πρεβεζάνοι θέλουν να δείξουν πως παρά την ελπίδα αναγέννησης της Ελλάδας, αυτές οι γιορτινές μέρες δεν ελαφρύνουν τις δυσκολίες για πολλούς από τους Πρεβεζάνους και… στολίζουν για τα καλά το πολιτικό μας σύστημα, τους πολιτικούς και τα κόμματα.

Το δένδρο έχει ήδη κεντρίσει τα βλέμματα των περαστικών οι οποίοι σταματούν και το παρατηρούν αφού η αλήθεια είναι πως είναι ένα διαφορετικό “Χριστουγεννιάτικο” δένδρο!

Πηγή: mypreveza

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact