ΕΛΛΑΔΑ

Χτύπημα για τον τουρισμό το κλείσιμο των τραπεζών

Χτύπημα στην τουριστική βιομηχανία της χώρας αποτελεί το κλείσιμο των τραπεζών από αύριο το οποίο συμπίπτει χρονικά με το ξεκίνημα της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν.  

Όπως αναφέρει ο Guardian, το κλείσιμο των τραπεζών «καταστρέφει τις ελπίδες ότι οι τουρίστες θα βοηθήσουν να ανασυρθεί από την ύφεση σύντομα».

Το κλείσιμο των τραπεζών στην αρχή της τουριστικής περιόδου σχολιάζεται και στα κοινωνικά δίκτυα.

«Οι ελληνικές τράπεζες κλείνουν. Ακριβώς στην αρχή της τουριστικής σεζόν», γράφει ο Ίαν Τρέινορ, ενώ ο Χιούγκο Ντίξον σχολιάζει ότι «η ελληνική τουριστική βιομηχανία πρόκειται να πληγωθεί από τι γεγονός ότι οι τουρίστες δεν θα είναι σε θέση να βγάλουν χρήματα από τα ΑΤΜ».

«Τραπεζική αργία για την Ελλάδα ενώ πολλοί ακυρώνουν τις προγραμματισμένες διακοπές τους στη χώρα: τεράστιες ζημιές στην οικονομία στην χειρότερη δυνατή  στιγμή», γράφει άλλος χρήστης.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact