Στη δύσκολη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους πιστωτές που βρίσκεται σε εξέλιξη αναφέρθηκε νωρίτερα σήμερα ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος μετά τη συνάντηση που είχε με την υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά.
Ο Μητροπολίτης Άνθιμος αναφέρθηκε στον τρόπο που διαχειρίζονται τα θέματα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, τους οποίους χαρακτήρισε «άτομα υψηλής διανοητικής ικανότητας».
Παράλληλα, πρόσθεσε: «Είναι άτομα που πιστεύουν σε αυτό που προσπαθούν. Έχουν επιμονή, διαύγεια, παλεύουν και αγωνίζονται», ενώ δήλωσε αντίθετος με τη στάση που κράτησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.
Πηγή: thestival.gr

![Υμνοι Ανθιμου για Τσίπρα και Βαρουφάκη: Εχουν επιμονή, διαύγεια και αγωνίζονται [βίντεο]](https://www.f-news.gr/wp-content/uploads/2015/02/anthimos-kollia-708-500x280.jpg)



















