ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπάλληλοι κλαμπ σε εφοριακούς: Φύγετε μην έχουμε κι άλλα

«Εδώ που ήρθατε δεν θα ελέγξετε», τόνισαν προς τους ελεγκτές στη Ρόδο

Αντιμέτωπο με τον νόμο για τα λουκέτα θα βρεθεί μεγάλο νυκτερινό κέντρο διασκέδασης στη Ρόδο, υπάλληλοι του οποίου παρεμπόδισαν τον φορολογικό έλεγχο και απείλησαν το κλιμάκιο των ελεγκτών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, στην απαίτηση των ελεγκτών του κλιμακίου της ΓΓΔΕ να εισέλθουν στο κλαμπ, υπάλληλοι που βρίσκονταν στην πόρτα εισόδου απάντησαν «εδώ που ήρθατε δεν θα ελέγξετε», παρά τις σαφείς διατάξεις του νόμου που προβλέπει επιβολή λουκέτου 48 ωρών και πρόστιμα στην περίπτωση παρεμπόδισης του φορολογικού ελέγχου.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές του υπουργείου Οικονομικών, η επόμενη φράση των ανθρώπων του κλαμπ προς τους ελεγκτές ήταν: «φύγετε μην έχουμε κι άλλα».

Το κλιμάκιο αποχώρησε, συνέταξε την έκθεσή του και σύμφωνα με πηγές της ΓΓΔΕ, αναμένεται αν εφαρμοσθούν οι διατάξεις του νόμου. Βάση της νομοθεσίας, οι ιδιοκτήτες του κλαμπ έχουν τη δυνατότητα υποβολής αντιρρήσεων εντός 20ημέρου, επομένως το λουκέτο θα επιβληθεί μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact