ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Υπέρ μας η εμπειρία»

Στην εμπειρία των παικτών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο του αγώνα του Ατρομήτου με την Σεράγεβο.

Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας ρωτήθηκε για το 3-5-2 που χρησιμοποίησε στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αφήνοντας πολλές πιθανότητες να παραταχθεί με τον ίδιο τρόπο και στο αυριανό ματς.

«Συνήθως παίζουμε με το 3-5-2, γιατί θεωρούμε ότι μας ταιριάζει περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο, και είμαστε αρκετά περισσότερο απειλητικοί για τους αντιπάλους μας», ανέφερε ο Παράσχος και συνέχισε:

«Η εμπειρία είναι με το μέρος μας. Έχουμε μια ομάδα η οποία είναι σχεδόν η ίδια τα τελευταία 2-3 χρόνια κάτι που θεωρούμε ότι είναι ένα πλεονέκτημα. Φυσικά και θα παίξουμε για να πάρουμε τη νίκη. Από εκεί και πέρα και η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα, ειδικά εάν δεν δεχθούμε γκολ».

Ο Βαγγέλης Νάστος εκπροσώπησε τους παίκτες της ομάδας του Περιστερίου…

«Πρέπει να είμαστε σοβαροί και στα δύο παιχνίδια. Έχουμε έρθει για να τα δώσουμε όλα. Η Σεράγεβο είναι μια κλάση ανώτερη από την Χάουγκεσουντ. Δεν θα πω πως είμαστε φαβορί αλλά είμαστε εδώ για να παλέψουμε για να πάρουμε την πρόκριση», κατέληξε.

Πηγή: Sport-fm.gr
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact