ΚΟΣΜΟΣ

ΥΠΟΙΚ Βελγίου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε απεργία -Παράξενη και επικίνδυνη λογική»

Τo δικό του σχόλιο για το κάλεσμα του τμήματος εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή πανελλαδική απεργία για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, θέλησε να κάνει ο υπουργός Οικονομικών του Βελγίου, Γιόχαν Βαν ‘Οβερτβελντ.

Μη μπορώντας να κατανοήσει τη λογική της συγκεκριμένης κίνησης, ο υπουργός Οικονομικών του Βελγίου, χρησιμοποίησε τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα προς την Ελλάδα, την ώρα που απομένουν ελάχιστες ημέρες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ώστε να εκταμιευθεί η δόση των 2 δισ. Ευρώ.

«Παράξενη και επικίνδυνη λογική στην Αθήνα: Ο ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει απεργία απέναντι στο πρόγραμμα της δικής του κυβέρνησης, το οποίο έχει δεσμευτεί να εκτελέσει. Απαιτείται μια αίσθηση σοβαρότητας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Οβερτβελντ.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact