ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπόσχεται άμεσο χτύπημα της μαφίας, ο Μιχάλης. Από αύριο!

Μετά από δύο συσκέψεις που ολοκληρώθηκαν νωρίς το απόγευμα στην Κατεχάκη, παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοίδη, αποφασίστηκε να επικαιροποιηθεί και να ενταθεί το σχέδιο δράσης κατά των 14 εγκληματικών οργανώσεων που αναφέρονται στο πόρισμα που παραδόθηκε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, ενώ για την αποκατάσταση του αισθήματος ασφαλείας του πολίτη, προβλέπεται η αύξηση των περιπολιών σε σημεία όπου συγκεντρώνεται κόσμος στη μετά – Covid 19 εποχή και η ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων με τη δημιουργία μικρών και ευέλικτων ομάδων ταχείας επέμβασης.

Από αύριο το πρωί, λοιπόν μπαίνει σε εφαρμογή το αναθεωρημένο επιχειρησιακό πλάνο για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

Μάλιστα, έχει προηγηθεί επικαιροποίηση του χάρτη της μαφίας που περιλαμβάνει ονόματα, διευθύνσεις, καταστήματα και ομάδες ενώ ενισχύονται σημαντικά δύο πεδία που έχουν να κάνουν με το δίκτυο πληροφοριών και το επίπεδο ερευνών.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact