ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση μικρής Αννυ: Ενοχα μυστικά στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα -Ο Νικολάι εμπλέκει δύο ακόμα άτομα

Η υπόθεση της μικρής Αννυ είχε συγκλονίσει την Ελλάδα πριν περίπου ένα χρόνο, με τις αποκαλύψεις να μην έχουν τέλος.

Αποκαλύψεις-βόμβα σχετικά με πρόσωπα που μπαινόβγαιναν στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα, όπου βρήκε φριχτό θάνατο το μικρό κοριτσάκι, φέρνει η έκδοση στην Ελλάδα και η προφυλάκιση του μέχρι πρότινος καταζητούμενου Νικολάι.

Οπως αναφέρει η Espresso, ο Νικολάι παραδέχτηκε πως διέμενε στο διαμέρισμα του υπογείου, λέγοντας, ωστόσο, πως και άλλα πρόσωπα είχαν πρόσβαση σε αυτό.

Ενας 23χρονος Βούλγαρος και ένας Πακιστανός φέρονται να μπαινόβγαιναν όποτε ήθελαν στο σπίτι, περνώντας, μάλιστα, και αρκετό χρόνο εκεί, καθώς είχαν φιλικές σχέσεις με τον Σάββα, τον πατέρα της Αννυ.

Ο Νικολάι, που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, αρνείται τις κατηγορίες εις βάρος του, δηλώνοντας αποφασισμένος να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει.

Οπως φαίνεται θα ζητήσει ορισμό τεχνικού συμβούλου για να ερμηνεύσει τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, μεταξύ των οποίων υπάρχει και η κηλίδα αίματος που βρέθηκε στο σοβατεπί, δίπλα από το στρώμα της 4χρονης, η οποία έχει γενετικό υλικό του ίδιου, της Αννυ αλλά και ενός άγνωστου τρίτου προσώπου.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact