ΕΛΛΑΔΑ

Ζευγάρι Γερμανών επισκέφθηκε 65 φορές τη Ρόδο για διακοπές [εικόνα]

Τιμητικές διακρίσεις στην Heide και στον Armin Buhrle, από τη Στουτγάρδη της Γερμανίας, απένειμε σήμερα ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν με ειδικό τιμητικό έπαινο που παρέλαβαν από το δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο και την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων Μαρίζα Χατζηλαζάρου, καθώς φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 65η φορά.

Η Heide Buhrle είναι συνταξιούχος δασκάλα του, ενώ ο σύζυγός της Armin Buhrle είναι συνταξιούχος αρχιτέκτονας. Η οικογένεια συνδέεται φιλικά με την οικογένεια ροδιτών που διατηρεί κοσμηματοπωλείο στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου όπου έγινε και η πρώτη τους γνωριμία όταν το ζευγάρι επισκέφθηκε το κοσμηματοπωλείο της οικογένειας. Έκτοτε διατηρούν στενές σχέσεις καθώς οι δύο οικογένειες συναντώνται συχνά στη Ρόδο ή ανταλλάσσουν επισκέψεις σε όλη τη διάρκεια του κάθε έτους.

Αν και έχουν ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο, θεωρούν τη Ρόδο σπίτι τους και για αυτό την επισκέπτονται δύο και τρεις φορές το χρόνο προκειμένου να ξεκουραστούν. Τους αρέσει πολύ η θάλασσα και η ιστορία του νησιού.

Φωτογραφία: dimokratiki.gr

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact