ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ζητά το δαχτυλίδι αρραβώνων πίσω ο πρώην της Ούμα Θέρμαν

Η σχέση της Ούμα Θέρμαν με τον πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία Αρπάντ Μπουσόν μπορεί να μην κατέληξε ποτέ σε γάμο, ωστόσο αυτές τις μέρες απασχολεί τη δικαιοσύνη, καθώς από τη σχέση προέκυψε ένα παιδί, μήλον Έριδος για τους δυο τους, πλέον.

Η Θέρμαν, η οποία χώρισε τον μεγιστάνα πριν από λίγο καιρό – και ύστερα από έναν θυελλώδη έρωτα που ξεκίνησε το 2007 – πλέον διεκδικεί την πλήρη κηδεμονία της 4 ετών κόρης τους, περιορίζοντας δραστικά τις ώρες που μπορεί να βλέπει το παιδί, ο μεγιστάνας πρώην σύντροφος της.

Σε αυτή την απόφαση προχώρησε, ισχυριζόμενη ότι ποτέ δεν έχει αρκετό χρόνο για το παιδί του, το οποίο είναι αναγκασμένο να ταξιδεύει κάθε φορά από Μπαχάμες σε Λονδίνο και τανάπαλιν, προκειμένου να συναντήσει τον πατέρα του. “7 φορές στις 10 ακυρώνει τις προγραμματισμένες επισκέψεις του και τις μέρες που οφείλει να περάσει με το παιδί και αυτό έχει κουράσει τη Θέρμαν”, αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της ηθοποιού, την οποία περιγράφουν ως κάποια που μαζί με τη νταντά μεταφέρουν το παιδί από τη μία πρωτεύουσα στην άλλη, ακολουθώντας το επιβαρυμένο πρόγραμμα του επιχειρηματία και προκειμένου να δει την κόρη του.

Η δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία της μικρής ξεκίνησε όταν ο Μπουσόν επιχείρησε να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο με το παιδί του, αλλά σκόνταψε πάνω στον ισχυρισμό της πρωταγωνίστριας ότι κάτι τέτοιο δεν είναι παρά τακτική για να την ταλαιπωρήσει.

Άλλωστε, και ενώ επισημαίνεται σε διάφορα μέσα ότι μέχρι στιγμής η Θέρμαν διατηρούσε χαμηλούς τόνους, μόλις χθες, μέσω των εκπροσώπων της, είδε το φως της δημοσιότητας η δική της θέση: ότι εδώ και 4 χρόνια πρακτικά μεγαλώνει το παιδί της μόνη και ότι ο πολυεκατομμυριούχος πρώην σύντροφος της το επισκέπτεται όποτε μπορεί και θυμάται.

Στον νέο αυτό γύρο αποκαλύψεων για τις πραγματικές σχέσεις του πρώην ζευγαριού σήμερα προστέθηκε και η πληροφορία, ότι ο Μπουσόν προκειμένου να “απαντήσει” στην “εκδικητική” συμπεριφορά της πρωταγωνίστριας στο θέμα της κηδεμονίας, της ζήτησε πίσω το πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε χαρίσει, με το αιτιολογικό ότι ο αρραβώνας διαλύθηκε.

Επίσης, γάμος δεν υπήρξε ποτέ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Μέχρι στιγμής ο Μπουσόν δεν έχει απαντήσει στα όσα σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας, ωστόσο, τα ξένα μέσα αναφέρονται και στον γάμο του με το μοντέλο Ελ Μακφέρσον και τα δύο παιδιά που απέκτησαν, διατηρώντας, ωστόσο φιλικές σχέσεις – ακόμη και στα χρόνια που εκείνος υπήρξε ζευγάρι με τη Θέρμαν.

lifo

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact