ΚΟΣΜΟΣ

Ζήτησε διαζύγιο… την ημέρα του γάμου του

Ένας γαμπρός από τη Σαουδική Αραβία ζήτησε διαζύγιο από τη σύζυγό του λίγες ώρες μετά από το γάμο τους, όταν είδε για πρώτη φορά το πρόσωπό της κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης του ζευγαριού.

Σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, το ζευγάρι είχε συμφωνήσει να γίνει ο γάμος, χωρίς προηγουμένως να έχουν δει ο ένας τον άλλον από κοντά.

Όταν όμως η νύφη έβγαλε το πέπλο για να χαμογελάσει στο φωτογραφικό φακό στο πλάι του άντρα της… εκείνος αποφάσισε ότι είχε κάνει ένα μεγάλο λάθος.

«Δεν είσαι εκείνη που ήθελα να παντρευτώ. Δεν είσαι όπως το είχα φανταστεί. Λυπάμαι, αλλά θέλω διαζύγιο» φέρεται να είπε ο γαμπρός στη γυναίκα του.

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα Okaz, στο άκουσμα αυτών των λέξεων η νύφη κατέρρευσε και άρχισε να κλαίει γοερά, ενώ οι πανικοβλημένοι καλεσμένοι επενέβησαν για να βρεθεί μια λύση.

Ωστόσο, οι προσπάθειές τους δεν έπεισαν τον απογοητευμένο γαμπρό.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact