ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 26 Ιουνίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς, αγαπητέ Σκορπιέ, από εμμονές που σε απομάκρυναν από κάθε ρεαλιστική αντίληψη της πραγματικότητας. Θα πρέπει να έχεις πολύ καλή επίγνωση της κατάστασης για να μπορέσεις να διευθετήσεις πλήρως τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλύτερα αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Περάστε μαζί με το ταίρι σου χαλαρά και ρομαντικά, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα λάβει τέλος γιατί θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα σου φέρει μεγάλη χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Μην πάρεις σήμερα οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο. Σε αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις μεγάλη σύνεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Κάποιο άτομο μέσα στην οικογένεια, αγαπητέ Τοξότη, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Πρόσφερε τη βοήθειά σου χωρίς να περιμένεις να σου ζητηθεί και μην ξεχνάς τη στάση αυτού του ατόμου απέναντί σου στο παρελθόν, η οποία υπήρξε εξαιρετικά γενναιόδωρη. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ανταποδώσεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Ταύρο, έρχονται τα καλύτερα για σένα στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Πρόσεξε αρκετά πιθανές άσκοπες αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ξαφνική αλλαγή σκηνικού προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα. Η πρόσκληση που θα δεχτείς από κάποιο άτομο κύρους θα γίνει αφορμή έναρξης σημαντικών γεγονότων. Ο επαναπροσδιορισμός των γεγονότων θα σε οδηγήσει στην απομάκρυνση από άσχημες συνήθειες του παρελθόντος μετά από μεγάλη προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πλανητικό σκηνικό σε προικίζει με πολύ ερωτισμό και έχεις μεγάλο δυναμισμό. Με τις τόσο καλές επιρροές των πλανητών, θα περάσεις πολύ καλά στα αισθηματικά σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στα επαγγελματικά σου και θα έχεις και πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Οικονομικά, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο χρόνος περνάει γρήγορα, αγαπητέ Υδροχόε, και η συνειδητοποίηση των απαιτήσεων είναι απολύτως αναμενόμενη. Η αναγκαστική αλλαγή πορείας θα είναι δύσκολη αλλά θα στεφθεί από τεράστια επιτυχία. Η δέσμευση απέναντι στον εαυτό σου είναι αναγκαία και σου επιτρέπει να περιμένεις θετικές εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Άσε το άγχος στην άκρη και φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες σε ευνοούν (η Αφροδίτη από τον Ταύρο) για να μπορέσεις να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή μέρα θα ξεκινήσει με συζητήσεις και σχέδια. Επαγγελματικά προβλήματα που είχες μέχρι τώρα θα μπορέσεις να τα λύσεις πολύ εύκολα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Τα άστρα χαρίζουν στο ζώδιό σου δυνατότητες διάκρισης, αρκεί να μπορέσεις να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση και οργανωμένο τρόπο στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων σου. Οι δυνατότητες θα είναι πολλές – αξιοποίησέ τις το συντομότερο και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στα αισθηματικά σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Οικονομικά, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα. Φρόντισε να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact