ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 27 Ιουνίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου κι ίσως ενοχληθείς από μια εξέλιξη που δεν περίμενες. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Χείρωνας σε βοηθά να αξιοποιήσεις μια ανενεργή δυνατότητα ή να στραφείς σε μια λύση που στο παρελθόν αποδείχθηκε αρκετά λειτουργική. Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία.
Ερωτικά
Το σύμπαν «συνωμοτεί» υπέρ σου, με αποτέλεσμα όλα εξελίσσονται όπως τα θέλεις. Πλούσια συναισθήματα, καλή παρέα και κυρίως μια αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας συνθέτουν μια πραγματικότητα, που δεν συναντάς κάθε μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Από την μια πλευρά το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να ανανεώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο, απορρίπτοντας ίσως και κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες που αντί να σε βοηθούν, σε δυσκολεύουν. Από την άλλη, το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, προσφέροντας συνάμα μια επιπλέον διέξοδο σε μια οικογενειακή υπόθεση που έχει «κολλήσει».
Ερωτικά
Σε μια φάση όπου μπορεί να κρίνονται πολλά για την συνέχεια, οφείλεις να βάλεις στην άκρη το τι θα ήθελαν οι άλλοι από σένα και να επιλέξεις αυτό που συνάδει με το αίσθημα ελευθερίας σου και ξέρεις ότι μπορείς να το υποστηρίξεις άμεσα αλλά και για… πάντα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα απελευθερώνει μνήμες και συναισθήματα, κάτι που ίσως αναστείλει μια απόφαση που αφορά στην δουλειά σου και υπό «κανονικές συνθήκες» θα λάμβανες με γνώμονα το συμφέρον σου. Και τελικά ίσως να βρεθείς σε μεγάλο δίλημμα, για το αν θα ενδώσεις στις «ρεαλιστικές» πιέσεις να αλλάξεις ένα καθεστώς ή αν θα «οχυρωθείς» σε αυτά που σε δένουν με ανθρώπους και καταστάσεις.
Ερωτικά
Όσο κι αν ο άνθρωπος σου προσπαθήσει να σε αιφνιδιάσει με τις επιλογές ή την στάση που κρατά, έχεις τον τρόπο να τον επαναφέρεις στην… τάξη, χρησιμοποιώντας το βασικό σου «όπλο», την… πειθώ! Ωστόσο δεν θα αποφύγεις κάποιες γκρίνιες.

YΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε καλεί να «φρεσκάρεις» την καθημερινότητα σου, επιλέγοντας δράσεις και ενδιαφέροντα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Σε αυτό ίσως να συμβάλλει κι ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στην ζωή σου και δεν δεσμεύεται από κώδικες συμπεριφοράς ή προκαταλήψεις. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα μπορεί να αναβιώσει μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, ο ενεργός Ουρανός θα αποπειραθεί να την «ταρακουνήσει», ίσως μέσω κάποιων αποκαλύψεων που θα σε σοκάρουν. Αν όμως είσαι μόνος/η μπορεί να βρεις… ανέλπιστα τον τύπο της σχέσης που αναζητάς.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα σε καλεί να ασχοληθείς κυρίως με θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να επανεξετάσεις ένα θέμα που θεωρούσες «τελειωμένο». Την ίδια στιγμή, το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να φέρει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου κι αν δεν θες να πέσεις θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης, δεν έχεις παρά να «προκαλέσεις την τύχη σου» για να… δικαιωθείς!
Ερωτικά
Το παρελθόν σε «κυνηγά» και μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή κόντρα στην όποια λογική σου. Ίσως όμως να μην γίνεται διαφορετικά, ιδιαίτερα αν έχεις κάποια «απωθημένα» που πρέπει να ζήσεις.

Πηγή: astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact