ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια και οι αλήθειες της ζωής που αρνούνται να ακολουθήσουν!

Παρθένος
Αν αλλάξεις μέσα σου, αλλάζεις και τα έξω.

Πολλές φορές αναλώνεσαι στην προσπάθειά σου να διαμορφώσεις τα πάντα (ενίοτε και τους πάντες) γύρω σου, σύμφωνα με αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Είναι η περίφημη παρθενίστικη τελειομανία, που επιδιώκει να τα προσαρμόζει όλα στη δική σου τάξη των πραγμάτων. Το θέμα όμως δεν είναι να φέρεις τον κόσμο στα μέτρα σου. Είναι να φέρεις τον εαυτό σου στα σωστά μέτρα. Ο εαυτός σου είναι το μόνο που δικαιωματικά σου ανήκει και το μόνο που μπορείς να ελέγξεις και να διαμορφώσεις. Φτιάξε λοιπόν το «μέσα» σου και θα δεις ότι και ο εξωτερικός κόσμος σου θα ακολουθήσει.

Ζυγός
Δεν μπορεί να πατάς σε δυο βάρκες ταυτόχρονα…

Το γνωμικό για εκείνον που θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, πρέπει να είναι εμπνευσμένο από κάποιον Ζυγό. Και, σύμφωνοι, θα ήταν πολύ ωραίο να μπορούσες να τα είχες όλα, χωρίς να πρέπει να αφήσεις κάτι για χάρη κάποιου άλλου. Όμως, σπάνια γίνεται να καλύπτονται ταυτόχρονα δυο αντικρουόμενες πλευρές. Πρέπει να αποφασίζεις… με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις, είτε αυτό αφορά πρόσωπα, είτε ιδέες, απόψεις, τρόπους ζωής. Με το να μένεις διχασμένος, δεν θα γίνεις ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος. Κι αυτό είναι πιο σημαντικό από όλες τις «πίτες» και τους «σκύλους» του κόσμου.

Σκορπιός
Αυτό που αρνείσαι να δεις, πάντα θα σε κυνηγά.

Είσαι το ζώδιο των μυστικών, πρόσεξε όμως εκείνα που κρατάς κρυφά, όχι από τους άλλους, αλλά από τον ίδιο τον εαυτό σου. Δηλαδή, τα πράγματα που, ενώ τα βλέπεις, από την άλλη αρνείσαι να τα παραδεχτείς. Όπως την επιρροή που εξακολουθεί να έχει επάνω σου ένα πρόσωπο, ένα γεγονός, μια «τελειωμένη» κατάσταση. Ή ένα ελάττωμά σου, που ξέρεις μόνο να το προσάπτεις στους άλλους. Νομίζεις πως έτσι τα εξαφανίζεις και συνεχίζεις, παριστάνοντας ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Όμως αυτή η σκιά σε ακολουθεί πάντα. Και όσο δεν τη βγάζεις στο φως, τόσο μεγαλύτερη γίνεται.

Τοξότης
Ό,τι κι αν κάνεις έχει συνέπειες!

Συχνά θεωρείς πως ο κόσμος είναι για σένα μια τεράστια παιδική χαρά, ένα μέρος όπου μπορείς να διασκεδάσεις, να μάθεις, να πειραματιστείς. Κι είναι ωραίο αυτό (για σένα, εννοείται), πλην όμως δεν μπορείς να ενεργείς όπως σου έρχεται… με το αζημίωτο. Κάποτε πληρώνεις τον λογαριασμό, που δεν είναι παρά οι συνέπειες των πράξεών σου. Γιατί τίποτα δεν είναι ασήμαντο και μεμονωμένο, αλλά τα πάντα συνδέονται μεταξύ τους, με σχέσεις αιτίου και αποτελέσματος. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, είναι κρίκοι μιας αλυσίδας. Κάθε σου βήμα οδηγεί στο επόμενο και άρα, καθορίζει το πού θα βρεθείς.

Αιγόκερως
Η ευθύνη είναι βασικά δική σου και κανενός άλλου…

Δεν αφήνεις τη ζωή σου να κυλά στην τύχη και επιδιώκεις να ελέγχεις κάθε στιγμή της πορείας σου. Και όταν κάτι ξεφεύγει, συνέβη λόγω… ανωτέρας βίας, γιατί έφταιγε κάποιος ή κάτι πέρα από σένα, και όχι από δικό σου σφάλμα. Ωραία το έχεις φανταστεί, αλλά σπάνια δεν έχουμε εμείς οι ίδιοι την ευθύνη για τα στραβά που γίνονται. Όταν κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου, αυτό το κάτι ξεκινά από σένα. Εκείνο που συμβαίνει έξω, αντανακλά το μέσα σου, σαν ένας καθρέφτης. Ο Κρόνος σου δίνει έντονο το αίσθημα της ευθύνης, αλλά μην το στρέφεις σε λάθος κατεύθυνση.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact