ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν, Τοξότη, θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις αρκετές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις έβλεπες ως αρνητικές (η πληρωμή λογαριασμών δεν είναι μία από αυτές). Φρόντισε να αξιοποιήσεις τη θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη να είναι στο ζώδιό σου, Τοξότη, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου κι ασχολήσου με κάποια προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, πρόσεχε αποφάσεις που παίρνεις και νέες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου, Αιγόκερε, θα μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Καταστάσεις, που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες, χρειάζονται πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Φρόντισε να ρυθμίσεις τώρα πολλά θέματα, που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον, ώστε να έρθει η επιτυχία που περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Αιγόκερε, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που έχεις στους άλλους τομείς της καθημερινότητας. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες σου δίνουν τις βέλτιστες επιρροές τους για ό,τι καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Αιγόκερε, θα είναι αρκετά ισορροπημένη, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, καθώς θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα γενικώς ευνοούνται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact