ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 12 Νοεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Τα άστρα φέρνουν δώρα στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου μεγάλη ικανοποίηση. Η αισιοδοξία σου πρόκειται να επανέλθει μετά από καιρό και θα δεχτείς αναγνώριση σε κοινωνικό επίπεδο. Ο δρόμος της επιτυχίας κρύβει αρκετές ακόμα παγίδες, τις οποίες όμως θα αποφύγεις με καλή διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω, αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου και να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, ώστε να μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Οικονομικά, σήμερα θα έχεις αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Μία τυχαία συνάντηση, αγαπητέ Λέων, με κάποιο συγγενικό πρόσωπο φίλου από το παρελθόν, πρόκειται να σου αποκαλύψει στοιχεία που σου ήταν άγνωστα. Η έκπληξή σου θα είναι μεγάλη και θα δυσκολευτείς να κρύψεις την αμηχανία σου. Απόφυγε κάθε σχολιασμό γύρω από όσα θα ακούσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα η καλή διάθεση που θα έχεις θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου αυτή την περίοδο θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι σωστές, αλλά χρειάζονται σκέψη. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, καθώς θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Οι εντάσεις παίρνουν τέλος, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και επιτέλους θα υπάρξει συνεννόηση μέσα στην οικογένεια. Μην συνεχίσεις να προσπαθείς περισσότερο από το φυσιολογικό εις βάρος της προσωπικής σου ζωής, γιατί είναι πιθανόν να βρεθείς προ εκπλήξεων. Αν δείξεις την απαραίτητη αυτοσυγκράτηση, θα αποφύγεις κάθε κίνδυνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε στα αισθηματικά σου να δεις κάποιες καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Ίσως να έχεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου, αλλά να είσαι βέβαιος ότι θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, θα πρέπει να δώσεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η αποκάλυψη, αγαπητέ Ζυγέ, κάποιων προσωπικών σου δεδομένων πρόκειται να σοκάρει προσωρινά ένα άτομο που προσπαθεί να μπει στη ζωή σου. Μην απογοητευτείς για κάτι που άλλωστε δεν μπορούσες να αποφύγεις. Χαλάρωσε και δώσε του τον απαραίτητο χρόνο να επεξεργαστεί τα δεδομένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, πρόσεξε σήμερα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, γιατί προβλέπονται αντιθέσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν επιτυχία. Οικονομικά, σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Θα έρθουν και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact