ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Βρίσκεις ενδιαφέροντα κάποια πράγματα τα οποία μερικές φορές δεν τους έδινες και την δέουσα σημασία. Σήμερα με την αισιοδοξία σου θα δεις ένα άλλο αποτέλεσμα που ούτε καν το περίμενες γιατί μάλλον δεν είχες σκεφτείς ότι θα υπάρχουν και τέτοιους είδους λύσεις.
Ερωτικά: Θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και συγχρόνως θα ανοιχτείς και θα πεις πράγματα που ίσως να αφήσουν το άλλο το άτομο άφωνο. Θα του μαρτυρήσεις κάτι που μπορεί να μην το περίμενε αλλά τουλάχιστον θα νιώσεις ότι θα είσαι ειλικρινής.
Οικονομικά & Καριέρα: Εμπιστεύεσαι περισσότερο τα επικοινωνιακά σου ταλέντα γιατί βλέπεις ότι τελικά ενώ είχες κάποιες φοβίες ότι δεν θα τα κατάφερνες διαπραγματεύεσαι με άνεση όλα αυτά που χρειάζεσαι για να καλύψεις τις ανάγκες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχεις άνεση και πάνω από όλα πίστη τον εαυτό σου γιατί ήδη έχει αλλάξει η σκέψη σου η οποία μέχρι τώρα δεν σε παίδευε αλλά σε αποσυντόνιζε. Ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού θα σε κάνει να ξεπεράσεις την πλήξη σου.
Ερωτικά: Η εσωτερική σου κατάσταση είναι ήδη πολύ δυνατή για αυτό δεν σε τρομάζει τίποτε. Έχεις σιγουριά και σε διακατέχει το αίσθημα της μεγάλης ασφάλειας για αυτό θα κυνηγήσεις ακόμα και τα πιο δύσκολα που ίσως είναι κι ένας Καρκίνος.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσπάθειά σου θα ανταμειφτεί. Θα πάρεις χρήματα μετά από επίπονη εργασία και θα καλύψεις κάποιες επιθυμίες αλλά και λογαριασμούς σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες οι οποίες όμως μπορούν με τρόπο να κατευναστούν γιατί δεν θα αφήσεις συνειδητά να χαλάσει η διάθεσή σου. Το μόνο που ίσως κάνεις είναι να βρεθείς κάπως μυστικά με ένα πρόσωπο και να πάρεις τις συμβουλές του ή να ανταλλάξεις μαζί του διάφορες γνώσεις και πληροφορίες.
Ερωτικά: Μερικές φορές δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με ένα Δίδυμο γιατί άλλες οι ανάγκες του είναι διαφορετικές από τις δικές σου αλλά επειδή η σχέση σας είναι καρμική σας δένουν άλλα πράγματα. Οπότε αναγκαστικά θα δεχτείς ακόμα και κάποιους συμβιβασμούς αλλά να ξέρεις ότι οι σχέσεις πάντα σε εξελίσσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να χάσεις κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες αλλά συγχρόνως κάνεις και τις επαφές σου που μπορεί να σου δώσουν άλλες προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Τα σχέδια με φίλους σου αρέσουν γιατί μπορεί να έχεις καιρό να τους δεις και τώρα θα βρεθείς μαζί τους και ο χρόνος σου πλέον μπορεί να μην είναι και τόσο περιορισμένος.
Ερωτικά: Επειδή σου αρέσει να έχεις μια ανοικτή σχέση με το άτομο που είστε μαζί πολλές φορές του τα λες όλα χωρίς να σκέφτεσαι ότι μπορεί να σου ξεφύγει κάτι που δεν σε συμφέρει γιατί το βλέπεις πρώτα ως φίλο και μετά ως σύντροφο. Με τον Τοξότη θα προσαρμόσεις κάποιες ιδέες σου γιατί είναι το μόνο άτομο που μπορεί να σε ξεπερνάει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μεγάλες ευκολίες για αυτό θα δεχτείς να κάνεις κάποιους άνετους συμβιβασμούς οι οποίοι μακροπρόθεσμα σε βολεύουν και σε κάνουν να πιστεύεις ότι θα δεις φως στο τούνελ.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Το να γίνεις συγκεκριμένος/η και κυρίως να πεις την αλήθεια σε μια υπόθεση που αναγκάζεσαι πλέον να συμμετέχεις θα σου βγάλει στην επιφάνεια την διάθεση να μην αδικήσεις κανέναν. Ο λόγος είναι μπορεί να θέλεις μια διαφάνεια και αυτό θα σε οδηγήσει σε αποφάσεις πολύ εξελιγμένες.
Ερωτικά: Μπορεί να σε έχει ξεσηκώσει ένα άτομο κι ενώ άλλες φορές ήσουν πολύ πιο εύκολος/η να σηκώσεις το χέρι και να κάνεις ένα απλό τηλέφωνο για να δείξεις το στίγμα σου, τώρα το σκέφτεσαι γιατί δεν θέλεις να γίνουν λάθη από την πλευρά σου κι έχεις ανάγκη να φερθείς σωστά.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι σε δυο ή τρία μέτωπα. Αν βέβαια το διαχειριστείς σωστά και δεν ξεσηκωθείς από άλλα άτομα ή ιδέες που μπορεί να σου αρέσουν αλλά δεν είναι και τόσο εύκολες στην διαχείρισή τους, θα πετύχεις με ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact