ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οι σκέψεις που έχεις, Αιγόκερε, κάθε μέρα τυραννούν το μυαλό σου. Καλύτερα όμως, σήμερα που είναι Κυριακή, να προσπαθήσεις να ξεχαστείς λιγάκι από τις υποθέσεις της καθημερινότητας και ν’ ασχοληθείς με άτομα του οικογενειακού ή του φιλικού σου περιβάλλοντος, ώστε να περάσεις στιγμές χαλάρωσης και χαράς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, Αιγόκερε, αλλά χρειάζεται να το καταλάβει κι ο σύντροφός σου. Απόφυγε σήμερα να ασχοληθείς εκ νέου με προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό είναι να τα ξεχάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά από αύριο. Σήμερα, φρόντισε να ξεκουραστείς. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο που θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, που δε θα τρέχεις και δε θα ασχολείσαι με υποθέσεις που έχεις στην καθημερινότητα, θα καταλάβεις πόσο ανάγκη σ’ έχει κάποιο άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Φρόντισε να μείνεις μαζί του και να κάνετε ευχάριστες συζητήσεις, ώστε κι εκείνο να νιώσει καλύτερα, αλλά κι εσύ να ξεχαστείς από τα ζητήματα που σε προβλημάτιζαν μέσα στην εβδομάδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα, Υδροχόε, θα είναι μεγάλος. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις, που θα θέσουν πολύ γερές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα εξελιχθούν θετικά. Σήμερα όμως είναι Κυριακή, οπότε άφησέ τα όλα αυτά για την εβδομάδα που έρχεται. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Θα αντιμετωπισθούν, αφού τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν, οπότε θα νιώσεις καλύτερα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η γλυκύτητα σου, αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα είναι στα ύψη της. Θ’ αποφασίσεις να μη συνεχίσεις να αναλώνεσαι σε καταστάσεις, που θεωρείς ότι μόνο στασιμότητα σου έχουν δώσει το τελευταίο διάστημα. Φρόντισε να μην κάνεις κάποια σκέψη που αφορά υποθέσεις της καθημερινότητας και να περάσεις το χρόνο σου με άτομα, τα οποία θα σε κάνουν να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις και να νιώσεις όμορφα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Ιχθύ, να έχεις κριτική διάθεση απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να βγάλεις το ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου, αλλιώς θα βιώσεις αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, αφού η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα κάνει τους άλλους να κρέμονται από τα χείλη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα οφείλεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από την πίεση της εβδομάδας που πέρασε. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει πάντως να ανησυχείς, αφού στο εξής θα υπάρξει βελτίωση.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact