ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα θέλεις να προστατέψεις το οικογενειακό σου περιβάλλον. Κάνοντας καλύτερα το έργο σου, τιμάς και εκείνους που θέλεις να προστατέψεις με την υψηλότερη ποιότητα προσοχής και φροντίδας που μπορείς να δώσεις. Σήμερα, επέτρεψε στο ένστικτό σου να σε καθοδηγήσει για να ρυθμίσεις τα θέματα που σε προβληματίζουν, ώστε να δώσεις τις λύσεις που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις ένα τόνο καλύτερο στην σχέση σου προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα και να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα, η κοινωνικότητα σου θα είναι πολύ έντονη και θα θέλεις να απολαύσεις την παρέα των αγαπημένων σου. Κοντά στα δικά σου άτομα, μπορείς να χαλαρώσεις και να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό. Θα δεις ότι αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και μετά όλα θα σου φαίνονται πιο εύκολα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο γιατί θα έχεις προβλήματα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα έχεις υπερβολικά θετική ενέργεια και θα θέλεις να την μοιραστείς με άλλους. Θα νιώσεις ακόμη την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις κάποιες καταστάσεις ώστε να μην ξοδεύεις το χρόνο σου με άτομα που σε ρίχνουν ψυχικά. Όποια κι αν είναι τα κίνητρά σου, κράτησε αυτά που θέλεις και σε φτιάχνουν ψυχολογικά και άφησε πίσω σου καταστάσεις που μπορεί να σε κάνουν να αισθανθείς άσχημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact