ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 20 Ιουνίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Πανσέληνος μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σου να μοιάζει με… Λούνα Παρκ κι είναι βέβαιο ότι τα «παιδικά» σου μάτια θα το ευχαριστηθούν και με το παραπάνω. Αν μάλιστα δεν δεσμεύεσαι από συμβάσεις ή υποχρεώσεις, ο ενεργός Ουρανός θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, πετυχαίνοντας πράγματα που μέχρι χθες υπήρχαν μόνον στα πιο τρελά σου όνειρα!

Ερωτικά

Πολλά μπορεί να συμβούν υπό το φως της Πανσελήνου και η αλήθεια είναι ότι όσο λιγότερες δεσμεύσεις έχεις στην προσωπική σου ζωή, τόσο περισσότερο θα μπορέσεις να απολαύσεις τις χαρές που σου… προσφέρονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Πανσέληνος «απειλεί» να διαταράξει τις ισορροπίες στην καθημερινότητά σου, συμβάλλοντας ενίοτε σε «χαοτικές» ή «ασόβαρες» καταστάσεις, που ούτε θες να τις βλέπεις! Και με δεδομένο το ότι ο ενεργός Ουρανός κινείται σε ανάλογη κατεύθυνση, θα χρειαστεί σίγουρα μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σου να «επιβάλλεις την τάξη». Μήπως να το άφηνες για μια άλλη φορά;

Ερωτικά

Ναι, ακόμη κι εσύ ο «βράχος ηθικής» μπορεί να υποκύψεις και να ενδώσεις σε μια κατάσταση που μέχρι χθες κατέκρινες ή απέρριπτες. Κι εδώ είναι που ισχύει το «μεγάλη μπουκιά να τρως αλλά μεγάλη κουβέντα να μην λες»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η «προβοκατόρικη» διάθεσή σου κορυφώνεται, αντί όμως μια τέτοια συμπεριφορά να «ψυχράνει» τους άλλους, τελικά τους φέρνει πιο κοντά! Αυτό είναι ένα από τα παράδοξα της ημέρας κι ίσως ακολουθήσουν και άλλα, σε κάθε περίπτωση όμως είναι καλό να «επενδύσεις» περισσότερα στις πνευματικές ή φιλοσοφικές αναζητήσεις σου, παρά να «σκοτώσεις την ώρα σου», με ιδιοτροπίες κι εκκεντρικότητες.

Ερωτικά

Πρακτικά δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να σε συγκρατήσει κι αν τύχει να βρεθείς σε «γόνιμο» περιβάλλον, είναι μάλλον απίθανο το να μην καταλήξεις τελικά σε κάποια αγκαλιά. Για πόσο; Μέχρι να… αλλάξει το φεγγάρι!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η Πανσέληνος σε καλεί να καλύψεις παράλληλα τόσο τις οικογενειακές, όσο και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου, κάτι που αν δεν οργανωθείς και δεν ιεραρχήσεις τους στόχους σου, μπορεί να σε «κόψει» στα δύο, χωρίς τελικά να ολοκληρώσεις το έργο σου σε κανέναν από τους δύο τομείς. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική έκπληξη πρώτου μεγέθους.

Ερωτικά

Εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο ήρεμα και συμβατά με τις επιθυμίες σου. Μήπως λοιπόν θα ήταν τελικά προτιμότερο να βάλεις άλλους να τρέχουν για τις υποθέσεις σου κι εσύ να απολαύσεις τον έρωτά σου μακριά από έγνοιες και σκοτούρες;

astrplogy.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact