ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Εντάσεις, ρήξεις, ανατροπές, παρεξηγήσεις, είναι μερικά από τα γεγονότα που έρχονται. Η καθημερινότητα δεν σου επιτρέπει να τα αποφύγεις δυστυχώς όλα αυτά, διατήρησε λοιπόν την ψυχραιμία σου και μην πεις λόγια που θα μετανιώσεις αργότερα. Περίμενε λίγο πριν πάρεις αποφάσεις, οι πλανήτες σύντομα σου προσφέρουν τη βοήθειά τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις ένα τόνο καλύτερο στην σχέση σου προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα και να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η πραγματικότητα έρχεται στην επιφάνεια και σε καλεί να την αντιμετωπίσεις με ρεαλιστικό τρόπο. Εμπόδια και στεναχώριες ξεπερνιούνται και καταφέρνεις να οργανώσεις τα επόμενα σχέδιά σου με επιτυχία. Με τον Ερμή να σε ευνοεί από τον Τοξότη, νέα σελίδα έρχεται με πολλές θετικές υποσχέσεις για το αύριο. Προετοιμάσου να την υποδεχτείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο γιατί θα έχεις προβλήματα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ένα έντονο μπλοκάρισμα δέχεσαι σε προσωπικό επίπεδο και η ψυχολογία σου αλλάζει από τα καθιερωμένα. Μην το παίρνεις τόσο βαριά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, σύντομα το πλανητικό σκηνικό πρόκειται να αλλάξει και θα δεχτείς την εύνοιά του πάλι. Λίγη υπομονή είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact