ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 23 Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, έχεις όραμα και θέληση, γεγονός που θα φέρει γρήγορες και θετικές εξελίξεις στην καθημερινότητα σου! Δένεσαι περισσότερο συναισθηματικά με φίλους τώρα και επίσης ευνοείσαι, σε αλλαγές που θες να κάνεις και σε μεγαλεπήβολους στόχους που επιθυμείς να εκπληρώσεις! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Σύνοδος Άρη-Πλούτωνα, επηρεάζει αρνητικά τις υπόλοιπες διαπροσωπικές σου σχέσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν σήμερα να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας από το φιλικό περιβάλλον σου ή ακόμα και μια φιλία να μεταμορφωθεί σε έναν έρωτα! Γενικά, απολαμβάνεις φλερτ και συζητήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, να αναμένεις θετικές αλλαγές στην σχέση σου με τον σύντροφο, αλλά και ρομαντικές στιγμές!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες ξαφνικές αλλαγές σήμερα, εξυπηρετούν απόλυτα τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου στόχους! Άρπαξε ευκαιρίες και πέτυχε επιτέλους το όραμα σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, καταφέρνεις μέσω της επικοινωνιακής οδού, να αναγνωρισθείς κοινωνικά, να βιώσεις μία βελτιωμένη και κατά πολύ ευτυχέστερη οικογενειακή ζωή και καθημερινότητα και να πάρεις χαρά, μέσα από την εδραίωση της προσωπικής σου επιτυχίας! Ευνοούνται σήμερα, η εξομάλυνση οικογενειακών σχέσεων, ωστόσο η ταυτόχρονη Σύνοδος Άρη-Πλούτωνα, φέρνει άγχος και κούραση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρετε με τον σύντροφο να ισορροπήσετε λογική και συναίσθημα, με αποτέλεσμα να κάνετε αρκετά σημαντικά και ουσιαστικά βήματα που θα ευνοήσουν την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις πως ένα άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον και πιθανόν να ξεκινήσει κάτι σαν φλερτ μεταξύ σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, ευνοείσαι για ότι στόχο κι αν έχεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, με το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πετυχαίνεις σπουδαίους στόχους και μεγαλεπήβολα όνειρα, ενδυναμώνεις κοινωνικές και φιλικές σχέσεις επικοινωνιακά, βελτιώνεις τις επαφές με αδέρφια και πετυχαίνεις στόχους, που καιρό τώρα επιδίωκες! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Σύνοδος Άρη-Πλούτωνα, σε ωθεί σε έπαρση και εγωκεντρικές συμπεριφορές!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έχεις την ευκαιρία να βρεις τον απόλυτο έρωτα, μέσα από φλερτ και επικοινωνίες! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις την επικοινωνία με τον σύντροφο σου και καταφέρνετε μαζί να βρείτε λύσεις για την σχέση σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι έξυπνες ιδέες σου και το εύστροφο μυαλό σου, σου δίνουν δημιουργικές λύσεις στα προβλήματα και έχεις επιτυχία σε κάθε σου δραστηριότητα! Οικονομικά, οφείλεις να περιορίσεις ταέξοδα σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact