ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 27 Φεβρουαρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σου δεν σου επιτρέπει να χαρείς την καθημερινότητα σου όσο θα ήθελες, πολλαπλασιάζοντας τα «πρέπει» και τις ευθύνες σου. Ίσως μάλιστα στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Επειδή όμως δεν αξίζει να «θυσιάσεις» μια γιορτινή μέρα με πίκρες και βάσανα, καλό είναι να θέσεις προ των ευθυνών τους εκείνους/ες που προσποιούνται τους «ανήξερους». Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να περιορίσεις τα έξοδά σου, αφού θα προκύψουν έκτακτες ανάγκες. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Δία σε θέλει πιο προσεκτικό/η στον χειρισμό μηχανημάτων αλλά και οτιδήποτε εύφλεκτου.
Ερωτικά
Όσο εσύ προσπαθείς απλά να περάσεις όμορφα, χωρίς απαραίτητα να έχεις κάποιον «στόχο» κατά νου, κάποιο άτομο από το συγγενικό σου περιβάλλον σχεδιάζει να σου «φορτώσει» την ευθύνη και το φταίξιμο για κάτι για το οποίο δεν έχεις ιδέα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η αντίθεση Άρη-Δία μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μέτρο, κάτι που μπορεί να έχει τόσο θετικές όσο και αρνητικές συνέπειες. Από την μια πλευρά δηλαδή είναι πιθανό να ρισκάρεις, πετυχαίνοντας κάτι «μεγάλο», από την άλλη όμως, η έλλειψη στοιχειώδους οργάνωσης και το κακώς εννοούμενο «θράσος» μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα! Σε κάθε περίπτωση πάντως αναμένεται να συμμετάσχεις σε ένα γενικευμένο «πανηγύρι» με πολύ κόσμο να σε περιστοιχίζει. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Κρόνος αυξάνει τις έξωθεν πιέσεις και τελικά όλοι κάτι… θέλουν από σένα. Το πρώτο όμως που οφείλεις να κάνεις είναι να θέσεις τα όριά σου κι αν δεν τα ξέρεις, να τα ορίσεις, πριν σε πάρουν από κάτω οι εξελίξεις.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σε καλεί να διεκδικήσεις δυναμικά το πρόσωπο που αγαπάς ή να υπερασπίσεις με εμφατικό τρόπο τον έρωτά σου, ώστε να μην αφήσεις κανένα περιθώριο σε όσους/ες σε αμφισβητούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να αναλάβεις μια σημαντική ευθύνη ή υποχρέωση, θυσιάζοντας ένα μέρος του ελεύθερου χρόνου σου. Επιπλέον, χάριν μιας συγκεκριμένης σκοπιμότητας, ίσως σε αναγκάσει να περάσεις αρκετές «ανιαρές» στιγμές με πρόσωπα που σου φαίνονται βαρετά ή απλά περνάνε δύσκολα και σε «φορτώνουν» με την αρνητική ψυχολογία τους. Σε κάθε περίπτωση όμως, πρόκειται για καταστάσεις που μπορείς να διαχειριστείς με βάση την ικανότητά σου να βρίσκεις λύσεις. Παράλληλα όμως, η αντίθεση Άρη-Δία πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες μιας γενικευμένης αναταραχής στο οικογενειακό σου περιβάλλον κι εδώ είναι που θα… σηκώσεις τα χέρια ψηλά!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σου προσφέρει την ευκαιρία για να περάσεις καλά σε μια «οικογενειακή γιορτή» κι αν υπάρχουν υποψήφιοι/ες, ίσως να γεννηθεί ένας νέος έρωτας. Να θυμάσαι όμως ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, αφού γύρω σου καραδοκούν οι αντίζηλοι/ες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος ενδέχεται να περιορίσει τις κινήσεις ή τις επιλογές σου στον οικονομικό τομέα, θέτοντας κάποια προαπαιτούμενα που θέλουν χρόνο και κόπο για να καλυφθούν. Καλό είναι λοιπόν να αφήσεις κατά μέρος τα μεγάλα σχέδια και να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα, μένοντας στα απολύτως αναγκαία. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου ζητηθεί να βοηθήσεις έναν φίλο ή μια φίλη που δυσκολεύεται. Από την άλλη πλευρά βέβαια, με την αντίθεση Άρη-Δία να «γεμίζει τις μπαταρίες σου» θα βρεις τελικά χρόνο τόσο για κάποιες «τρέλες», όσο και για μια ένθερμη ανταλλαγή απόψεων που θα οξύνει το πνεύμα σου και θα σε οδηγήσει σε σπουδαίες εμπνεύσεις.
Ερωτικά
Μια πρόσκληση σε μια εκδήλωση ή μια κοινωνική συνάθροιση μπορεί τελικά να αποδειχθεί μεγάλη πρόκληση, αφού το πιθανότερο είναι να κλέψεις τις εντυπώσεις και να «ξεκλειδώσεις» πολλές καρδιές! Επαφίεται σε σένα βέβαια το τι εξέλιξη μπορεί να έχουν όλα αυτά.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Ολοένα και περισσότερα άτομα που θεωρούν πως τα συνδέει κάτι ιδιαίτερο μαζί σου, σε βλέπουν σαν «σανίδα σωτηρίας» για τα προβλήματα τους, με συνέπεια να πιέζεσαι περισσότερο απ’ όσο αντέχεις. Πριν λοιπόν «πνιγείς» από τις πιέσεις που σου ασκεί ο ενεργός Κρόνος και χαλάσει η ψυχολογία σου εξ αιτίας των άλλων, φρόντισε να τους εξηγήσεις ευγενικά ότι ο καθένας έχει τη ζωή του και τις ευθύνες του! Ανάλογη στάση οφείλεις να κρατήσεις και σε επαγγελματικά θέματα που δεν αποκλείεται να προκύψουν, παρά την αργία της ημέρας. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Δία σε ωθεί να ξοδέψεις πολλά περισσότερα από όσα αντέχει το «βαλάντιό» σου, ωστόσο θα λάβεις και μια διακριτή οικονομική βοήθεια.
Ερωτικά
Οι αυξημένες υποχρεώσεις σου δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για να απολαύσεις τον έρωτά σου, όπως θα ήθελες. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει εξαιρετικά ασταθή στις προτιμήσεις σου και σίγουρα χρειάζεται κάποιο «φρένο», πριν «εκτεθείς» ανεπανόρθωτα!

astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact