ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Δευτέρας 29 Μαΐου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις σε κανέναν το περιθώριο να σε κρίνει, ειδικά τώρα που παλεύεις με τα σαράντα κύματα. Είναι αξιέπαινη η προσπάθειά σου και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει απόλυτα. Συγκεντρώσου και δράσε με μεθοδικότητα χωρίς διακυμάνσεις στη διάθεση, που μπορούν να σε μπλοκάρουν προσωρινά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα μπορείς να κάνεις τις επαφές που θέλεις, αλλά σε κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά πριν απαντήσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο νέος τρόπος δράσης είναι καθοριστικός και σε οδηγεί σε ολοκληρωτική επιτυχία. Μην αμφιβάλεις για τις αποφάσεις σου, αλλά υποστήριξέ τις με όποιον τρόπο μπορέσεις, ώστε να επιτύχεις τη μεταμόρφωση που περιμένεις. Η αλλαγή θα είναι καθοριστική για το ζώδιό σου και θα έχει διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να διώξεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις που μπορεί να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να διευθετήσεις επαγγελματικά σχέδια που έχεις καταστρώσει από το παρελθόν. Συνεργασίες και αλλαγές ευνοούνται. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, πριν ελέγξεις προσεκτικά κάθε παράμετρο της συμπεριφοράς των συνεργατών σου. Κάποια παγίδα θα αποκαλυφθεί και η ισορροπία που θα δημιουργηθεί μετά θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα. Προσοχή σε συζητήσεις παρασκηνιακού χαρακτήρα, καθώς υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα τα αισθήματά σου, γιατί δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι αλλά πρέπει και να τα λες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς τη βοήθεια των συνεργατών σου, ενώ τα επαγγελματικά σου σχέδια θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Απόφυγε, αγαπητέ Υδροχόε, κάθε συμμετοχή σε συζητήσεις, ειδικά όταν δεν σε αφορούν προσωπικά. Κράτα την άποψή σου και μην την εκθέσεις μπροστά σε άτομα που πιθανόν να τη μεταφέρουν διαστρεβλωμένη με σκοπό να σε θίξουν. Η σιωπή είναι η καλύτερη λύση στις περισσότερες περιπτώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που θέλεις για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα πηγαίνεις πολύ καλά, αλλά έχεις έντονο το αίσθημα ότι θέλεις να προσφέρεις και άλλα. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα ή να κάνεις συναλλαγές.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Η συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που είχες καιρό να δεις, θα φέρει, αγαπητέ Ιχθύ, στην επιφάνεια ένα στοιχείο που σου έχουν κρύψει με σκοπό να επωφεληθούν εις βάρος σου. Τώρα μπορείς να οργανώσεις καλύτερα τη στάση σου και να μην αποκαλύψεις την πηγή της βοήθειάς σου. Το μέλλον θα δικαιώσει τη στάση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, ώστε να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μην διστάσεις, γιατί οι ιδέες που έχεις είναι πάντα καλές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, αλλά και να διευθετήσεις θέματα που έχουν σχέση με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να κάνεις έναν προγραμματισμό, γιατί ήδη έχεις βγει εκτός προγράμματος.

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact