ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 30 Ιουλίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να διατηρήσεις τη σταθερότητά σου, να προσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις, να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Έτσι, θα καταφέρεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα, Ζυγέ. Συζήτησε με το σύντροφο σου, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλα του ακόμη και για τα παράπονα που ίσως έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ. Μείωσε πάντως το άγχος, αφού σήμερα οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές, ενώ μπορείς να ξεφύγεις λίγο, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Οικονομικά θέματα που καθυστερούν και σ’ έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θ’ αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μην αφήσεις σήμερα καταστάσεις του παρελθόντος, Σκορπιέ μου, να σε βάλουν σε σκέψεις. Μπορείς να τις συζητήσεις με δικά σου άτομα, ενώ έχεις πάρα πολλές δυνατότητες, που πρέπει να αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα σου παρουσιαστούν πολύ καλές ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Χρειάζεται σήμερα, Σκορπιέ, να μιλήσεις στο ταίρι σου, για να νιώσει πιο ήρεμο. Μερικές φορές όμως, ο σύντροφός σου νιώθει ότι η συμπεριφορά σου τον απομακρύνει. Άλλαξε στάση και γίνε πιο ρομαντικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχονται θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα, Σκορπιέ. Η δυναμικότητά σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις οικονομικές αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται, Τοξότη μου, κι εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δε θ’ αποφύγεις τη φθορά. Άλλωστε, πάντα πετυχαίνεις αυτό που θέλεις κι έχεις μεγάλες δόσεις δυναμισμού. Γενικότερα, είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο να πετύχεις τους στόχους σου, απ’ όσο νομίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Τοξότη, και θα βρεις την ανάλογη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σχέδια, οι συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο, Τοξότη. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα, καλό είναι να συμμετέχεις αρκετά προετοιμασμένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Πρέπει να έχεις ψυχραιμία αυτή την περίοδο, Αιγόκερέ μου, για ν’ αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που φαίνονται προβληματικές. Κοίτα ν’ αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και θα πετύχεις την αναγνώριση που θέλεις. Άλλαξε πολλές από τις πεποιθήσεις σου και κάνε τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχουν παρερμηνευτεί από το σύντροφο σου, Αιγόκερε, πολλά πράγματα της συμπεριφοράς σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις έρχονται σήμερα, Αιγόκερε. Θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και ζητήματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact