ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Δείτε πόσο ψώνιο ειναι το καθε ζωδιο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ο Αιγόκερως είναι ο Νάρκισσος της φιλοδοξίας. Θέλει να είναι ο πρώτος και καλύτερος, σε ό,τι έχει να κάνει με την επιτυχία. Και είναι ικανός να μη λογαριάσει αν θα πρέπει να παραγκωνίσει εχθρούς ή φίλους, προκειμένου να την πετύχει. Ο σκοπός (του) αγιάζει όλα τα μέσα. Επίσης μερικές φορές έχει μια τάση σνομπισμού απέναντι σε όσους θεωρεί άτομα κατώτερα ή στερημένα από φιλοδοξίες. Τι θα μπορούσες να ακούσεις από έναν Αιγόκερω: «Συγνώμη που πάτησα στα πόδια σου, στους ώμους σου, στο κεφάλι και στα όνειρά σου για να σκαρφαλώσω μέχρι τον στόχο μου. Είπα, συγνώμη, τι θες τώρα;»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ο Υδροχόος είναι εξελιγμένος άνθρωπος και πρεσβεύει την ισότητα. Αλλά μια κάποια δόση ναρκισσισμού την έχει κι εκείνος. Η ανωτερότητά του ως προς τους άλλους έγκειται στην αίσθηση της ελευθερίας και της πρωτοπορίας που, πώς να το κάνουμε, δεν την έχουν όλοι. Έτσι προσπαθεί να βοηθήσει την, όχι και τόσο εξελιγμένη, υπόλοιπη ανθρωπότητα να φτάσει στο επίπεδό του, αν και μερικές φορές του πέφτει βαριά η προσπάθεια. Τι θα μπορούσες να ακούσεις από έναν Υδροχόο: «Αν δεν χρειαζόταν να παρακινώ διαρκώς τους άλλους να είναι τόσο αυθεντικοί όσο εγώ, θα έβρισκα χρόνο να τελειοποιήσω τη φοβερή μου εφεύρεση.»

ΙΧΘΕΙΣ Ο ναρκισσισμός του Ιχθύ, παρόλο που δεν εκφράζεται τόσο έντονα όσο σε άλλα ζώδια, έχει να κάνει με την απέραντη φαντασία του. Ο ίδιος, παρά τη φαινομενική μετριοφροσύνη του, μπορεί να χάνει την επαφή με την πραγματικότητα, όταν καταλαμβάνεται από τις ψευδαισθήσεις του μεγαλείου του. Και αντιδρά με έντονη άρνηση, όταν κάποιο πρόσωπο ή μια κατάσταση της πεζής πραγματικότητας πάει να τον βγάλει κακήν-κακώς από την ονειροφαντασία του. Τι θα μπορούσες να ακούσεις από έναν Ιχθύ: «Πώς μπορείς να μου χαλάς έτσι τη φαντασίωσή μου; Αλλά επειδή είμαι μεγαλόψυχος, θα σε συγχωρήσω αν ζητήσεις συγνώμη γονατιστός.»
ΠηγήΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact