ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 6 Ιουνίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Με τον Ερμή στον Ταύρο, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προωθήσεις κάθε ζήτημα που αφορά στην εργασία σου και μην χάσεις την ευκαιρία για να βάλεις μπροστά ιδέες και σχέδια ή να αναζητήσεις υποστηρίξεις που θα απλοποιήσουν κατά πολύ τα πράγματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για μια γόνιμη συνεργασία.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε φέρνει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κι αν πραγματικά το επιθυμείς μπορείτε να αποκτήσετε μια στενότερη σχέση, Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, καλό είναι να μην ανοίξεις κι ένα δεύτερο «μέτωπο»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει στην πλήρη αναζωογόνηση των ενδιαφερόντων σου και της δημιουργικότητάς σου, εξυπηρετώντας συνάμα και τις πιο «ωφελιμιστικές» αναζητήσεις σου. Αν πάλι έχεις παιδιά, ενδέχεται να χαρείς από μια επιτυχία τους. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τις εργασιακές σου σχέσεις κι ίσως σου δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστείς ή να απλουστεύσεις τα πράγματα.
Ερωτικά
Η ζωή σου προσφέρει απλόχερα τις ευκαιρίες της κι αν είσαι μόνος/η θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να διαλέξεις ανάμεσα στο καλό και το… καλύτερο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως δυσκολευτείς να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδιά σου, είτε σκοπεύεις να εργαστείς για να υλοποιήσεις μια φιλοδοξία σου είτε απλά για να διασκεδάσεις, αφήνοντας κατά μέρος έγνοιες και σκοτούρες. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια γενική πρόοδος σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους προοιωνίζει ευχάριστες εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.
Ερωτικά
Ένας γνωστός ή μια γνωστή μπορεί να σου συστήσει ένα πρόσωπο το οποίο παρουσιάζει ενδιαφέρον αλλά ακόμη κι αν σε πρώτη φάση η υπόθεση θυμίζει… συνοικέσιο, το πιθανότερο είναι να έχει μια απρόσμενα ευτυχή κατάληξη.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Μια ευχάριστη είδηση θα σου αναπτερώσει το ηθικό αλλά παράλληλα μπορεί να συνδέεται και με ένα άμεσο όφελος για την ζωή σου. Επιπλέον, ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις ένα σημαντικό πρόβλημα σου ύστερα από την μεσολάβηση ενός συγγενή ή ενός πολύ οικείου σου προσώπου. Αν μάλιστα χρειάζεσαι οτιδήποτε σχετικό με την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σου, έχεις θετικές πιθανότητες να το αποκτήσεις και μάλιστα με καλούς όρους.
Ερωτικά
Το κλίμα βελτιώνεται ακόμη περισσότερο κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να κάνεις μια «βολιδοσκόπηση», που απ’ ό,τι φαίνεται θα σε δικαιώσει. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε απλά «φτιάξε ατμόσφαιρα» και διασκέδασε το με το ταίρι σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact