ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 11 Ιουλίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό επηρεάζει τα οικονομικά σου κι όσο εύκολο είναι να έχεις ένα απροσδόκητο έσοδο, άλλο τόσο είναι να ξοδέψεις τα χρήματά σου σε κάποιες «εξεζητημένες» αγορές του τύπου «δεν έχουμε ψωμί, ας φάμε παντεσπάνι»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, για την ώρα όμως φαίνεται να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον σου όσοι/ες έχουν κάτι το σπάνιο ή το διαφορετικό.
Ερωτικά
Αν προσδοκάς μια «νορμάλ» σχέση, με ένα «νορμάλ» άτομο είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα την έχεις, όσο κι αν προσπαθήσεις. Αντίθετα, μια «ασύμβατη» επιλογή σου, έχει πολύ καλύτερη τύχη ως προς την εξέλιξή της, γι’ αυτό… απελευθέρωσε το μυαλό σου από προκαταλήψεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Δεν υπάρχει σύστημα ή καθεστώς που να μην έχει τα τρωτά του κι όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου –για παράδειγμα ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό- απλά… βγαίνουν στην επιφάνεια! Αυτή θα είναι ίσως μια «πικρή» διαπίστωσή σου, ύστερα από όσα «ανήκουστα» θα συμβούν σήμερα, θα ήταν όμως προς το συμφέρον σου να υιοθετήσεις κάποιες από τις προτεινόμενες αλλαγές, αντί να «ταμπουρωθείς» στις πάγιες πεποιθήσεις σου.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου ή να δείξεις μεγαλύτερη ελαστικότητα σε σχέση με τους κανόνες που θέτεις. Αν πάλι αναζητάς κάτι νέο, το ερώτημα προς απάντηση είναι το κατά πόσον αντέχεις την αμφισβήτηση της «αυθεντίας» σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αν εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει η απήχηση που μπορεί να έχουν οι απόψεις σου στο κοινό, το πιο σοφό εκ μέρους σου θα ήταν να επιμείνεις στην διαφορετικότητά σου κι όχι να «στρογγυλέψεις» τα πράγματα, θεωρώντας ότι έτσι μεγαλώνεις το «target group» σου. Ίσα-ίσα που θα το… μικρύνεις! Δώσε λοιπόν περισσότερο χώρο στην αλήθεια, την πρωτοτυπία και την πειραματική σου διάθεση, αφού ο ενεργός Ουρανός θα σε δικαιώσει πάραυτα.
Ερωτικά
Όσο δεν «ψάχνεσαι», τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να συναντήσεις την «αδελφή ψυχή» σου, τουλάχιστον σε νοητικό επίπεδο. Με δεδομένη μάλιστα την κοινή σας απέχθεια σε κάθε είδους δέσμευση, μπορείτε άνετα να προγραμματίσετε τον γάμο σας. Αντιφατικό μεν αλλά… Υδροχοϊκό!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σου… σκαρώσει κάποιο «χουνέρι» στον οικονομικό τομέα, αποκλείοντας κάποια έσοδα που θεωρούσες ως δεδομένα. Στον αντίποδα όμως σε καλεί να αναζητήσεις άλλες πηγές χρηματοδότησης κι εδώ δεν θα πρέπει να «κολλήσεις» σε πεποιθήσεις ή πάγιες τακτικές, που μπορεί να ισχύουν γενικά, όχι όμως σήμερα.. Ίσα-ίσα κυνηγώντας το «ανέφικτο» έχεις πολύ καλές πιθανότητες να το… τσακώσεις!

Ερωτικά
Πριν αρχίσεις να διαμαρτύρεσαι ότι «όλα τα παλαβά σε μένα συμβαίνουν», δες το πράγμα από διαφορετική σκοπιά, αφού πάντα υπάρχουν πλεονεκτήματα που δεν φαίνονται αρχικά. Εξ άλλου, το τραγούδησε κι ο Στράτος: «Καλύτερα μαζί σου και τρελός, παρά μονάχος μου και γνωστικός»!

Πηγή: http://www.astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact