ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 16 Μαϊου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να μην αγνοήσεις τις λεπτομέρειες σε μια επαγγελματική υπόθεση σου, κι αν νομίζεις ότι δεν διαθέτεις την τεχνογνωσία για την επίλυση ενός προβλήματος, απευθύνσου στους ειδικούς και μην αποπειραθείς να «επινοήσεις» λύσεις της στιγμής, αφού πιθανότατα θα κάνεις τα πράγματα ακόμη πιο περίπλοκα. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Δίας στο ίδιο ζώδιο θα σε βγάλει τελικά στον… αφρό!
Ερωτικά
Φαίνεται ότι κάποιος/α σε «ζορίζει» με το αναλυτικό πνεύμα του/της κι ίσως κάποια στιγμή να… αγανακτήσεις από την σημασία που δίνει σε κάποιες λεπτομέρειες. Είναι ωστόσο μια ευκαιρία να κάτσεις και να σκεφτείς όλα όσα μπορεί να αφορούν στις σχέσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε φέρνει κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείς να έχεις μια ισότιμη σχέση «κτισμένη» με αμοιβαίες εξυπηρετήσεις. Ίσως μάλιστα να καρπωθείς άμεσα τα καλά αυτής της συνεργασίας, βελτιώνοντας το εισόδημα σου ή αποκτώντας κάτι μέσω μιας ανταλλαγής. Παράλληλα, ο Δίας στο ίδιο ζώδιο σε καλεί να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημα που σου παρέχει μια «κομβική» φιλία ή ένας συλλογικός φορέας.
Ερωτικά
Σήμερα φαίνεται να υπάρχει ένα έλλειμμα… ρομαντισμού κι αντίστοιχα ένα περίσσευμα λογικής. Το καλύτερο λοιπόν θα ήταν να δώσεις στην σχέση σου έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα, δουλεύοντας με το ταίρι σου ένα χρηστικό αντικείμενο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να επιληφθείς κάποιων λεπτομερειών που αφορούν στην αρτιότερη παρουσίαση ενός θέματος, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί «κομβικό» για την περαιτέρω εξέλιξη σου. Επιπλέον, ο Δίας στο ίδιο ζώδιο θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεθείς πιο κοντά σε ένα ισχυρό πρόσωπο, με σκοπό να καταστρώσετε σχέδια και να «τρέξετε» μια υπόθεση από κοινού, συνδυάζοντας μάλιστα «το τερπνόν μετά του ωφελίμου»!
Ερωτικά
Η επιθυμία σου να γοητεύσεις ένα πρόσωπο που έχει διαφορετική νοοτροπία από την δική σου, μπορεί να σε κάνει να υιοθετήσεις πρακτικές που δεν συνηθίζεις. Μπαίνοντας όμως σε έναν ρόλο που δεν σε αντιπροσωπεύει, κινδυνεύεις να φανείς αναξιόπιστος/η στη συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια νομική υπόθεση ή ένα επαγγελματικό ταξίδι. Επιπλέον, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να «μυηθείς» σε κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες που μπορεί να αφορούν είτε το διαδίκτυο, είτε γενικότερα τον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας. Αν όμως κάτι τέτοιο ξεφεύγει από τα ενδιαφέροντα σου, μπορείς να αρκεστείς στην διευθέτηση πρακτικών θεμάτων που σχετίζονται άμεσα με την καθημερινότητα σου.
Ερωτικά
Αν θέλεις να ανεβάσεις ακόμη περισσότερο το «πρεστίζ» σου δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις», αφού η ανταπόκριση των άλλων προς το πρόσωπο σου είναι μάλλον δεδομένη. Επιπλέον ίσως να προκύψει κάτι ενδιαφέρον κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη και ο Δίας στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλουν θετικά στην διεκπεραίωση μιας οικονομικής υπόθεσης σου, κυρίως μέσω της συνδρομής κάποιων ειδικών που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Παράλληλα, ίσως να αποκτήσεις πρόσβαση σε κάποια χρήσιμα εργαλεία, με τα οποία θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις πιο σύγχρονες απαιτήσεις των καιρών. Ακόμη, ευνοούνται οι επενδυτικές δραστηριότητες.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να μάθεις κάτι νέο ή διαφορετικό στην σεξουαλική σου πρακτική, διαπιστώνοντας τελικά, ότι έχουν και οι τεχνικές τα… καλά τους! Επιπλέον όμως καλείσαι να τηρήσεις τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας, ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο θα σου δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσεις μια συνεργασία, μέσα από την παραγωγή συγκεκριμένου έργου. Καλό είναι όμως να περιορίσεις τον συναισθηματισμό σου, ώστε να κινηθείς λογικά και με βάση κάποιους κανόνες που διασφαλίζουν την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων. Αυτό θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις με επιτυχία μια επαγγελματική σου υπόθεση αλλά και να τελειοποιήσεις τις εμπνεύσεις σου.
Ερωτικά
Από την στιγμή που οι διαθέσιμες επιλογές σου είναι περισσότερες από μια, κινδυνεύεις να περιπέσεις σε μια κατάσταση, όπου όσο και να «ψειρίζεις» τα πράγματα, συμπέρασμα… δεν θα βγαίνει! Ίσως λοιπόν είναι καλύτερα να αποφασίσει η άλλη πλευρά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact