ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και έρωτας: Πόσο μετράει η εξωτερική εμφάνιση

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρά την έμφυτη καλαισθησία του, ο Παρθένος δίνει μεγαλύτερη σημασία στο πνευματικό περιεχόμενο, παρά στο …περιτύλιγμα. Γοητεύεται από τους ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να έχει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση και να μοιραστεί ένα παρεμφερές με το δικό του επίπεδο κουλτούρας. Από την άλλη όμως, έχει κι εκείνος κάποιες απαιτήσεις σε «εμφανισιακό» επίπεδο. Δεν ζητάει προδιαγραφές μοντέλου, αλλά ενοχλείται από την κακογουστιά στο ντύσιμο, ανατριχιάζει με την ατημελησία και παθαίνει κρίση με την έλλειψη υγιεινής. Όπως και να το κάνουμε, δεν μπορεί ο άλλος να σου αναλύει την ποίηση του Σεφέρη και ταυτόχρονα να βρωμοκοπάει ιδρωτίλα!

ΖΥΓΟΣ: Ο Ζυγός, με την Αφροδίτη να κυβερνά το ζώδιό του, αναζητά παντού την καλαισθησία και την αρμονία. Χωρίς αυτά τα δύο, λοιπόν, δεν πρόκειται να γεννηθεί κανένας έρωτας. Ούτε καν ένα στοιχειώδες ενδιαφέρον. Το τέλειο ταίρι για τον Ζυγό καλείται να συνδυάζει εμφάνιση και περιεχόμενο. Ακόμα κι αν δεν μοιάζει με την Αφροδίτη της Μήλου ή τον Ερμή του Πραξιτέλη, πρέπει να διαθέτει καλαισθησία, φιλαρέσκεια, αίσθηση του ωραίου. Και ταυτόχρονα ευγένεια, φινέτσα, πνευματικό επίπεδο. Το γούστο του Ζυγού είναι εκλεπτυσμένο, δεν θέλει κραυγαλέο εντυπωσιασμό. Όμως χωρίς αυτή τη ραφινάτη ομορφιά, όπως την εκλαμβάνει ο ίδιος, δεν νοείται ερωτικό ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για τον Σκορπιό το θέμα ομορφιά είναι περίπλοκο, όπως και οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με αυτό το ζώδιο. Ομορφιά για εκείνον είναι γοητεία, μυστήριο, ερωτισμός. Όλα αυτά τα φευγαλέα, απροσδιόριστα αλλά και πανίσχυρα ατού της έλξης, που είναι εντελώς άσχετα με τις αρμονικές σωματικές αναλογίες, το μοδάτο ντύσιμο και το τέλειο μαλλί. Ο Σκορπιός δεν αρκείται σε ένα ζωντανό αντίγραφο από σελίδα περιοδικού ομορφιάς, είναι πολύ πιο απαιτητικός. Και απρόβλεπτος. Δεν κατηγοριοποιεί τις προτιμήσεις του στο στιλ «μου αρέσουν οι κοκκινομάλλες». Όλα κρίνονται κατά περίπτωση και εκείνο που θα τον προσελκύσει είναι κάθε φορά είναι κάτι διαφορετικό, αλλά σίγουρα γοητευτικό με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Τοξότης χαρακτηρίζεται από το χάρισμά του να βλέπει πάντα την ευρύτερη εικόνα των καταστάσεων, όπως και των ανθρώπων. Το να τους κρίνει από την εμφάνιση είναι κάτι περιοριστικό και για εκείνον απορριπτέο. Εκείνο που επιζητεί είναι η επικοινωνία, το παιχνίδι, το μοίρασμα, η χαρά της ζωής. Αν το πρόσωπο που μπορεί να του τα δώσει όλα αυτά τυχαίνει να έχει και μια ωραία εμφάνιση, καλώς. Αλλά ένας ανιαρός, νωθρός ή «μουρτζούφλης» άνθρωπος δεν έχει ελπίδες να κρατήσει το ενδιαφέρον του Τοξότη, και μεταξύ μας ούτε καν να το προσελκύσει, ακόμα κι αν εμφανισιακά είναι θεός ή θεά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Αιγόκερως δίνει μεγάλη σημασία στην εικόνα που εκπέμπει στο κοινωνικό του περιβάλλον. Το να έχει έναν σύντροφο που να ενισχύει το γόητρό του είναι σημαντικό. Αλλά κάνει και τον ίδιο να αισθάνεται καλά με τον εαυτό του, καθώς ένα αξιόλογο ταίρι είναι μια επιβράβευση. Τι σημαίνει αξιόλογο; Βασικά να τα έχει όλα, ή έστω απ’ όλα σε έναν ικανοποιητικό βαθμό. Και από εμφάνιση και από περιεχόμενο. Γιατί ο Αιγόκερως δεν θα μπορούσε φυσικά να εμφανιστεί συνοδευμένος ούτε από μια ανεγκέφαλη κουκλάρα, αλλά ούτε κι από ένα τέρας μεγαλοφυΐας όσο και ασχήμιας. Ευτυχώς για εκείνον, ξέρει καλά τι σημαίνει «παν μέτρον άριστον».Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact