ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο 1-7 Απριλίου

Τοξότης

Χρειάζεται να είστε περισσότερο προσεκτικοί αυτήν την εβδομάδα, καθώς αισθάνεστε πιο δυνατοί και πιο ευνοημένοι από κάποιους άλλους. Οι προκλήσεις στα προσωπικά, αισθηματικά και επαγγελματικά πολλαπλασιάζονται αλλά έχετε την τάση να τα βλέπετε όλα αφ υψηλού και να αγνοείτε τον κίνδυνο της απομόνωσης, ή της συσπείρωσης των άλλων απέναντί σας. Επίσης να θυμάστε ότι η κοινή λογική, είναι κάτι πολύ δυσεύρετο τις ημέρες αυτές.

Αιγόκερως

Παραγωγική προβλέπεται για εσάς η εβδομάδα που ακολουθεί. Ασχοληθείτε με την βελτίωση των συνθηκών ζωής και εργασίας, ξεπεράστε την αναβλητικότητα των προηγούμενων εβδομάδων και υπερασπιστείτε αποτελεσματικά τις επιθυμίες, αλλά και τους στόχους σας. Κοινωνικά θα έχετε ευκαιρίες για νέες συναναστροφές, μερικές από τις οποίες θα σας βοηθήσουν και σε άλλους τομείς, όπως τα επαγγελματικά και κατά δεύτερο λόγο και στα οικονομικά, υποδεικνύοντάς σας τρόπους να χειριστείτε καλύτερα τις υποθέσεις σας.

Υδροχόος

Αποφύγετε να εκθέσετε ιδέες και απόψεις σε εκείνους που επιμένουν να παραμένουν κολλημένοι στο παρελθόν. Ό, τι καταφέρετε αυτήν την εβδομάδα θα είναι αποκλειστικά δικό σας δημιούργημα και γι αυτό, φροντίστε να επεξεργαστείτε την στρατηγική και να καλύψετε τις αδυναμίες σας. Αισθηματικά εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και θυμηθείτε, ότι οι παραχωρήσεις που κάνετε, έχουν μεγαλύτερο κόστος, παρά όφελος. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό και την υγεία σας.

Ιχθύες Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να επιλύσετε τις διαφορές σας με ανθρώπους του προσωπικού σας περιβάλλοντος, ή να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Θέματα εκτός προγραμματισμού θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη και σε ορισμένες περιπτώσεις θα νιώσετε ιδιαίτερα τυχεροί που αποφύγατε να εκτεθείτε και δεν λειτουργήσατε παρορμητικά. Φροντίστε να κλείσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, ή να ασχοληθείτε αποτελεσματικά με όσα απαιτεί η γραφειοκρατία μιας υπόθεσής σας!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact