ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο 16 – 22 Απριλίου

Παρθένος
Η νέα Σελήνη σάς βγάζει έξοδα, όμως, γενικά η εβδομάδα δείχνει φιλική κυρίως για τους γεννημένους το 3ο 10ήμερο του ζωδίου, που μπορούν να περιμένουν κέρδη γενικά μα και συναισθηματικά. Ένα ακόμα θετικό των ημερών για εσάς είναι το πέρασμα που κάνει ο Ήλιος στον φιλικό σας Ταύρο, από την Παρασκευή, δίνοντας τέλος σε μια αρκετής διάρκειας περίοδο καχυποψίας και εσωστρέφειας.

Ζυγός
Η ανατρεπτική νέα Σελήνη στο ξεκίνημα της εβδομάδας γίνεται απέναντί σας στο ζώδιο του Κριού κι αυτό σημαίνει πως για ακόμα μια εβδομάδα οι σχέσεις και οι συνεργασίες δοκιμάζονται, αφού έτσι κι αλλιώς διανύετε ένα μήνα που όσο κι αν προσπαθείτε να συζητήσετε με τους γύρω σας, καταλήγετε σε αδιέξοδο. Το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο θα σας δώσει τα οικονομικά στηρίγματα που χρειάζεστε και μάλιστα από πηγές εκτός δουλειάς, ακόμα και από τρίτους που θα θελήσουν να σας βοηθήσουν.

Σκορπιός
Μεγάλη αναστάτωση θα παρουσιάσει ο επαγγελματικός σας χώρος αυτή την εβδομάδα. Θα μπορούσε το πρόβλημα να μην αφορά εσάς αλλά τρίτους, προκειμένου να τους καλύψετε. Από την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στον Ταύρο και σας εγγυάται, σε συνδυασμό και με την Αφροδίτη που είναι μέρες εκεί, την αμέριστη συμπαράσταση δικών σας ανθρώπων αλλά και συνεργατών σε οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν αντιμετωπίσετε. Οι 12 και 13/11ου είσαστε οι πιο τυχεροί απ’ όλους σε οτιδήποτε επιχειρείτε.

Τοξότης
Η νέα Σελήνη από τον Κριό θα φέρει και ευχάριστες στιγμές με παιδιά για τους μεγαλύτερους αλλά και εντάσεις με αγαπημένους σας και η αιτία θα είναι γιατί δεν θα έχετε τον τρόπο και την ηρεμία να περάσετε τον λόγο σας. Οι ελεύθεροι θα μπορούσαν να έχουν μια πολύ ευχάριστη και έντονη γνωριμία που, όμως, θα μπορούσε όσο γρήγορα φουσκώσει, τόσο γρήγορα να ξεφουσκώσει. Ο Ήλιος από τον Ταύρο θα σας βοηθήσει να επανασχεδιάσετε σιγά-σιγά τρόπους δράσης σε επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact