ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο 18 έως 24 Φεβρουαρίου

Ζυγός
Ο Ήλιος από τους Ιχθείς υπόσχεται αποδόσεις σε δύσκολους καιρούς και μικρές οικονομικές ανάσες, ενώ κάποιοι θα αποκτήσετε ένθερμους φίλους και υποστηριχτές. Στον χώρο της δουλειάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να προβάλετε τις δυνατότητες σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Η πανσέληνος σάς αναστατώνει δημιουργικά, καθώς σας θυμίζει πως ο μόνος τρόπος να χαλαρώσετε είναι να τελειώσετε τις εκκρεμότητες που συνηθίζετε να στοιβάζετε. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης μπορεί να φέρουν μεγάλες οικογενειακές εντάσεις ή άλλες λύπες, αν όχι σε όλους, κυρίως στους γεννημένους 15 Οκτωβρίου.

Σκορπιός
Ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα μεταφέρει από τους Ιχθείς ο Ήλιος από την Τρίτη και για τις επόμενες 30 μέρες, κάνοντάς σας περισσότερο αισιόδοξους και φέρνοντάς σας πολλά βήματα πιο κοντά σε ένα σας στόχο. Η πανσέληνος σάς βοηθά να κατανοήσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα των ατόμων που σας περιβάλλουν. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με Κρόνο και Πλούτωνα απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας και κυρίως στα λόγια σας. Έτσι, μπορείτε να ξεφύγετε χωρίς πρόβλημα και από τις αρνητικές όψεις χωρίς απώλειες και λάθη που κοστίζουν.

Τοξότης
Ο Ήλιος από τους Ιχθείς για 30 ημέρες θα σας κάνει να ασχοληθείτε πολύ με ένα οικογενειακό θέμα και την τακτοποίηση μιας εκκρεμότητας. Η πανσέληνος θα δημιουργήσει αιτίες για ζεστές οικογενειακού τύπου συγκεντρώσεις αλλά θα φέρει και σοβαρές συζητήσεις για να γνωρίζετε τι και πόσα μπορείτε να περιμένετε ως στήριξη από τον οικογενειακό σας χώρο σε ένα πιθανό σας άνοιγμα – απόφαση που έχετε στα σκαριά. Υπομονή θα χρειαστεί να κάνετε τις μέρες αυτές, καθώς οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης μπορούν να σας αναστατώσουν, φέρνοντας αστάθμητους παράγοντες εξόδων, ζημιές κλπ.

Αιγόκερως
Ο Ήλιος από τους Ιχθείς θα σας δίνει συχνές αιτίες για μετακινήσεις και ώρες ατέλειωτων συζητήσεων για ένα άλυτο οικονομικό θέμα. Πολύ θετικά λειτουργεί η πανσέληνος για εσάς, καθώς σας επιτρέπει να απελευθερωθείτε από αγκυλώσεις και να δείτε πιο πλατιά ένα θέμα που ήταν μόνιμη αιτία διαφωνίας με τους γύρω σας. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης δείχνουν ότι θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά τις καταστάσεις με τους γύρω σας, ενώ σε μια αρνητική στιγμή μπορεί να κλοτσήσετε ακόμα και ένα σημαντικό στήριγμα για σας λόγω κακής ψυχολογίας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact