ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο 27 Μαΐου έως 2 Ιουνίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εβδομάδα που σε κάνει να δεις και τη χαρούμενη πλευρά της ζωής, καθώς η Αφροδίτη σε καλή όψη με τον Κρόνο στο ζώδιό σου σε κάνει να απολαμβάνεις τα όμορφα πράγματα. Αυτή την εβδομάδα, πάντως, έχεις σημαντικές εμπνεύσεις για μελλοντικά εγχειρήματα. Η όψη Αφροδίτης-Κρόνου αγγίζει και τα προσωπικά σου, έτσι λοιπόν έρχεσαι πιο κοντά στο αντικείμενο του πόθου σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τον Γενάρη, καθώς οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου έχουν κάποιες γκρίνιες με το ταίρι τους, αφού κάποια σύννεφα δεν λείπουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα σε βοηθά να κλείσεις οριστικά κάποιους κύκλους μέσα σου και να βρεις την πολυπόθητη ηρεμία σου, ειδικά τώρα που η καθημερινότητα σε κουράζει με τους ρυθμούς της. Από την Τρίτη ως την Πέμπτη, όμως, κάνεις συζητήσεις και στηρίζεσαι στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος για όσα χρειάζεσαι. Οι γκρίνιες δεν λείπουν με το ταίρι σου, όμως, αν συγκατοικείτε είναι μια καλή περίοδος που η ατμόσφαιρα «γλυκαίνει» και εσύ βρίσκεις θαλπωρή και σιγουριά. Πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Τη Δευτέρα και την Τρίτη η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να ασχολείσαι κυρίως με τα δικά σου προσωπικά θέματα, γύρω στα μέσα της εβδομάδας όμως ο Ερμής σε θέση κόντρα σχηματίζει δύσκολη όψη με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα. Έτσι, πρόσεχε συζητήσεις, συναντήσεις, έγγραφα και συμβόλαια, καθώς δεν βλέπεις καθαρά και θα οδηγηθείς σε λάθη. Τα προσωπικά σου παίρνουν πόντους αυτές τις μέρες και μπορείς να δεις τα ερωτικά να προχωρούν, μολονότι το ταίρι σου –ή το παιδί σου αν είσαι γονιός– ταλαιπωρείται από κάποια δικά του θέματα.

 Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact